четверг, 24 сентября 2015 г.

Mestsilo keuren

Dan kunnen uw gemeente en uw verzekeringsmaatschappij eisen dat uw mestsilo gekeurd wordt. Als lid van LTO kunt u nu met korting uw opslag laten keuren. Appel Bouw en verleng bovendien de levensduur van uw mestsilo.


Deze keuring moet worden uitgevoerd om de staat van de silo te kunnen beoordelen. Voor de aanleg en uitvoering hangt het ervan af of het een bestaand bovengronds mestbassin is of niet. Voor de keuring van een bovengronds mestbassin geldt . Monostore verzorgt de KIWA mestsilo keuring en andere gekwalificeerde keuringen. Een keuring door een expert verlengt de levensduur van uw product!


Moet ik mijn mestopslag laten keuren. Laat de mestsilo of mestzak keuren voordat de referentieperiode afloopt. De specialist voor uw mestsilo : SteFos. Ook voor onderhou schoonmaak, keuring of bij een eventuele verplaatsing van . Laat uw mestopslagsysteem keuren en onderhouden door Beutech Agro.


Jonkman Sint Nicolaasga BV is een KIWA gecertificeerd inspectiebedrijf. Bevoegd tot advisering voor de verlenging van de referentieperiode voor mestbassins, . Soms wordt de landbouw opgeschrikt door een gesprongen mestsilo. Het reinigen van een stalen mestsilo is nodig om een silo te keuren of te repareren. Bij de aanleg van een mestsilo of foliebassin, krijgt deze een referentieperiode mee. In maart kunt u zich inschrijven voor het keuren.


Silo Specialist heeft jarenlange ervaring in het reinigen, keuren en repareren van. Is het keuren van een mestsilo noodzakelijk? Ga na of een bedrijf beschikt over een Kiwa-certificaat voor een bepaald certificatieschema of een bepaalde (internationale) norm.


Mestsilo : Mestbassin, niet zijnde een foliebassin, mestzak of mestkelder en. De inspecteur hanteert tijdens de keuring het rapport “Verlenging . LTO Ledenvoordeel start met het inkoopcollectief Mestsilo Afdekken om leden. Een gevulde mestsilo vormt een risico, zo bleek afgelopen weekend weer. Verzuim je het keuren , dan zou je het risico op een niet uitkerende . Wij willen u graag een passend advies geven.


Met het inkoopcollectief Mestsilo Afdekken verzamelen we alle agrariërs, die. Controle op de werking van onze apparatuur is een pré. Minimaal ieder halfjaar laten we de gereedschappen en hulpmiddelen keuren.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения