четверг, 8 октября 2015 г.

Salaris jeugdverpleegkundige

Een jeugdverpleegkundige 0-wordt qua salaris (loon) gewaardeerd in FWG 4 cao VVT. Je werkt als jeugdverpleegkundige in een regionaal team samen met een of. Je salaris is afhankelijk van opleiding, ervaring en competenties maar is. Wij zoeken een verpleegkundige JGZ 0-19. Je geeft voorlichting , advies op het gebied van preventieve gezondheidszorg . Als verpleegkundige bied je preventieve sociaal-medische zorg en.


Het salaris van de jeugdverpleegkundige is conform ervaring en de cao van de opdrachtgever. Ik heb een tijdje als jeugdverpleegkundige op een consultatiebureau gewerkt (0- 4jaar). Ik weet niet precies wat je erover wilt weten, dus ik zal . Als jeugdverpleegkundige 0-jaar werk je, samen met de arts en de.


Bij Rivas kan je wat betreft salaris en arbeidsvoorwaarden rekenen op:. Vacature ADO Verpleegkundige voor de Duin en Bollenstreek GGD Hollands Midden. Voor de functie van jeugdverpleegkundige.


Wat verdient en verpleegkundige met een hbo opleiding? Van bijna alle verpleegkundigen is het salaris gebaseerd op een cao (procent). Als je werkt in de (ouderen) verzorging, verpleging of thuiszorg, dan zijn de afspraken tussen jou en je werkgever over o. Wij zijn op zoek naar een jeugdverpleegkundige. Een salaris conform CAO en reiskostenvergoeding. Het beroepsprofiel van de hbo- verpleegkundige is verzwaard om.


MBO verpleegkundige , tenminste wat mijn salaris betreft, verder . Salaris en tarieven voor het beroep Verpleegkundige. De hoogte van het salaris is afhankelijk van je leeftijd en de opleiding. Met een hbo bachelor diploma bent u volgens het Europese en Nederlandse onderwijssysteem (NLQF) niveau gediplomeerd. JGZ helpt kinderen van nul tot achttien gezond en.


Jeugdverpleegkundige Vind jij een gezonde groei en ontwikkeling ook belangrijk. Het CJG is op zoek naar een jeugdverpleegkundige. Leerweg (BBL) volgen voor Verzorgende (MBO niveau 3) of Verpleegkundige ( MBO niveau 4).


Naast je salaris , betalen wij ook je opleiding en boeken. Zo zal het salaris conform het CAO van de betreffende instelling zijn. Verder wordt in alle gevallen het vliegticket vergoe en in veel gevallen ook het ticket van . Als GGD- verpleegkundige werk je voor een Gemeentelijke Geneeskundige- en Gezondheidsdienst (GGD). Deze instelling richt zich op preventieve . De HBO-opleiding Verpleegkunde is een brede, . GGD Het salaris is conform cao opdrachtgever.


Werkomgeving BKV is voor de vacature jeugdverpleegkundige 4-jaar op zoek naar hbo-verpleegkundigen . Onderstaand vindt u alle informatie over de CAO voor de Verpleeg- en verzorgingshuizen, Thuiszorg, Kraamzorg en Jeugdgezondheidszorg (CAO VVT) , . Wij bieden Afhankelijk van je opleiding en werkervaring bedraagt het salaris. Wil je endoscopie verpleegkundige worden? Ontdek of dit beroep bij je past. Waardering en beloning Hulp bij het Huishouden.


Algemene omschrijvingPreventieve zorg is een belangrijk speerpunt in de Nederlandse gezondheidszor. Een goed salaris en een eindejaarsuitkering ○ Toeslag voor het werken op onregelmatige tijden ○ Een reiskostenvergoeding ○ Collectieve kortingen op o. Bekijk de vacature jeugdverpleegkundige. Volg een beroepsopleiding en word verpleegkundige bij het Spaarne Gasthuis. Tijdens delen van de opleiding ontvang je een stagevergoeding of salaris. Welke (school)opleiding moet je hebben om verpleegkundige te kunnen.


Lees dan deze vacature voor de functie van jeugdverpleegkundige. Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige ? Op zoek naar een baan als verzorgende IG, wijkverpleegkundige of een van de vele andere vacatures in de zorg? Wat betreft het salaris voor basisschoolleerkrachten is echter nog geen. Maximaal vier keer per jaar houdt de jeugdverpleegkundige een . Na een half jaar bouw je pensioen op.


Wekelijkse salarisuitbetalingen en wij regelen het contact tussen jou . Je bent BIG-geregistreerd verpleegkundige en je bent in het bezit van een.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения