понедельник, 26 октября 2015 г.

Vrijstaande woning te koop drachten

Uniek aanbod van de nieuwste koopwoningen. De woning heeft een mooie, ruime en lichte indeling en staat in een doodlopend hofje. Staat uw nieuwe woning er (nog) niet bij? Vind wat je zoekt voor de beste prijs: koopwoningen in drachten.


Sydwende gelegen vrijstaande woning met aangebouwde garage en slaapkamer op de. Zoekt u een lichte vrijstaande woning met veel bergruimte en een extra kamer. Zoekt u al langer naar een ideale plek om nieuw te bouwen dan is dit uw kans. Deze vakkundig gerenoveerde vrijstaande woning heeft een fraai.


U kunt nu vrijstaand wonen op een ruime kavel (vanaf 3m²) voor de prijs van. In de fraaie waterrijke wijk “Drachtstervaart†gelegen, riante vrijstaande woning met een. Zoek tussen appartementen te kkop in Tijnje vanaf € 125. Meer woningen in nabijgelegen buurten. Vind een koopwoning of appartement te koop op koopwoning.


Het is dé plaats om een nieuwbouw woning te kopen direct aan het open vaarwater . Woon-zorgcomplex bestaande uit twee samengevoegde halfvrijstaande woningen met vrijstaande houten berging gelegen op een hoeklocatie in woonwijk. Vrijstaande woning Tichelwurk Dronrijp. Maak uw keuze door één of meer opties aan te vinken. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maken wij gebruik van cookies voor. Woonhuis te koop : Vraagprijs € 515.


Tytsjerk Hanenburg Fraai gelegen halfvrijstaande woning op mooie stand aan brede. Categorie:Geschakelde woning - Verkocht onder Voorbehoud. Gezellige, vrijstaande woning met uitbouw met veranda aan achterzijde! Deze woning heeft u nog veel meer te bieden dan dat de buitenkant doet vermoeden!


Bent u op zoek naar woning met alle voorzieningen op de . Deze HALFVRIJSTAANDE WONING MET GARAGE is rustig gelegen en . Het woningbouwprogramma betreft koop - en huurwoningen. Belangrijke projecten in de nieuwbouw van de afgelopen jaren waren in Drachten : het. Bekijk bij Dijkstra Heida Makelaars Taxateurs alle huizen die te koop en te huur. Te huur aan de Middenweg in Amsterdam oost. Ruime 2-onder een kap woning in rustige wijk.


Heerlijk vrijstaande woning op ruime kavel. Een overzicht van te koop gevraagd en aangeboden producten en diensten in de categorie Woningen te koop en te huur in Drachten. Ekeris Bruins, Slotstraat 5 Drachten. Ouderwets vrijstaand boerderijtje modern ingericht met of zonder grond in omgev.


Te koop : Salonwagen, lang 4j m, breed 1. Een stukje bosgron geschikt voor plaatsing van een. Met Lantkaerten en afbeeldingen van steden, drachten , c. Landelijke Organisatie Vakantie Woning - ruil, LOVW, in samenwerking met de. Booi, Zuidervaart 11 Drachten , tel.


CHALET SERVICE SUISSE, Maliestr. ERMELO OP DE VELUWE In landelijke omgeving bieden wij te koop aan zeer aantrekkelijke . Consumentengoederen (Domeinen Roerende Zaken) te Amersfoort. Van der Sluis alle huizen die te koop en te huur staan in.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения