понедельник, 29 февраля 2016 г.

Hitachi slagmoersleutel

Je mag bieden op een perfect werkende slagmoersleutel van hitachi het is alleen de body. Te koop aangeboden: hitachi slagmoersleutel type wr16se. Vind hitachi slagmoersleutel op Marktplaats. Bel ons voor advies en vragen op . Met de Hikoki slagmoersleutel is een moer vast- of losdraaien een fluitje van.


Bestel uw accu slagmoersleutel voordelig op Toolnation. Officieel dealer dus snel en gratis thuisbezorgd! Binnenkort wordt dit merk tot Hikoki gedoopt. Nemaco levert tegen een scherpe prijs! Kijk snel op onze site voor meer informatie en het aanbod.


Hitachi WR18DBDLW4Z slagmoeraanzetter 18V excl. Onderhoudsvrije koolborstelloze motor. Hoogste aandraaimoment in zijn klasse: 360Nm. Vermogen: 4W Aantal slagen: 2. Vandaag voor 17:bestel morgen in huis!


Ah Snelle, compacte machine Te gebruiken voor bouten, moeren en schroeven . Ah WR18DSDL met Krachtdoppenset boormachine. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Ontdek ons ruime aanbod van Slagmoeraanzetters. Troostwijk verkoopt slagmoersleutel op accu voor Waterpretpark in België.


Je bekijkt een product dat nog niet door Tweakers is verwerkt, maar waar al wel prijzen van bekend zijn. Klik op de naastgelegen knop om de specificaties toe te. De schakelaar is eenvoudig in gebruik en de haakse slagmoersleutel wordt . Ideaal voor de professional en doe-het- zelver . Accu slagschroevendraaier (zonder accu en lader) in HSC II.


Alle prijzen van webshops in een. Volt slagmoeraanzetter body op BesteProduct. Onze elektrische slagmoersleutels worden net als de pneumatisch gedreven sleutels.


Door de generator heeft de slagmoersleutel de meest stabiele . HITACHI Benzine grasmaaier, ML1EA.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения