пятница, 12 февраля 2016 г.

Osmo hardwax olie 3032

Wordt ook gebruikt om de kleur olien af te werken. Sneldrogende afwerking voor houten vloeren, kurk, OSB en meubel- oppervlakken. Liter, Maak uw keuze), Speciaal . Osmo hardwaxolie is bedoeld voor de basisbehandeling van houten vloeren. De hardwaxolie is eenvoudig aan te brengen en probleemloos te onderhouden en . Op werkdagen voor 17u besteld = de volgende dag in huis! Test voor gebruik op het daadwerkelijke oppervlak de olie uit op een . De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar.


Binnenkort meer Tycho Shop onderdeel van Tychvloeren. Vloerolie, Meubelolie, Hardwaxolie , Wasolie maar ook Osmo , Woca, Vesting en . Op basis van plantaardige oliën en wassen, die diep in . Osmo Hardwaxolie is geschikt voor alle houten vloeren en parket. De Hardwax-Olie van Osmo is vuil- en water afstoten slijtvast en geeft een aangenaam . Kan worden aangebracht op alle inheemse naald- en loofhoutsoorten.


Gemakkelijk aan te brengen, bladdert en schilfert niet, gemakkelijk deelreparaties uit te . In vergelijking met oorspronkelijke verfsystemen . Speciaal afgestemd voor houten vloeren, geeft een eenvoudig te reinigen en duurzaam oppervlak. Houtveredeling voor binnen – kleurloos. Osbe Parket Is sedert meer dan jaar van binnen wat naar buiten door haar personeel, producten en werkmethoden wordt uitgestraald.


Deze olie wordt aangebracht op kaal of reeds met Osmo Decorwax gekleurd hout. Tevens kunt u er gemakkelijk deelreparaties mee uitvoeren. Hardwax Olie OSMO besteld u gemakkelijk en snel bij onlineonderhoudshop. Hardwax olie kleurloos is aanbevolen ter bescherming van houten vloeren en andere houten oppervlakten. Hardwax - olie is een afwerking op basis van olie en harde wassen.


Deze is in verschillende glansgraden te verkrijgen, van een subtiele zijde matglans tot een. L steeds aan de beste prijzen bij Laminaatshop. Speciaal aanbevolen voor massief houtendelen, landhuisdelen, scheepsvloeren, osb- en kurkvloeren. De hardwax olie kan aangebracht worden op alle inheemse naald- en loofhoutsoorten (zie overzicht onderaan).


Osmo ademende afwerkingen op basis van olie en was. Deze hardwax olie is de basisbehandeling voor uw houten vloer en is speciaal vervaardigd voor houten vloeren. Kleurloze matte houtafwerking, die alle voordelen van oliën en wassen combineert in een uniek product. Identificatie van de stof of het preparaat en van de onderneming.


OSMO 30Polyx HardWax oil applied with OSMO Double. This clip covers the application of OSMO Polyx Original Hardwax Oil. For application instructions visit: . Het is eenvoudig in lagen aan te brengen met een blokkwast of .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения