четверг, 24 марта 2016 г.

Funda drachten folgeren

Bekijk alle huizen te koop in De Folgeren , Drachten op funda. Op een prachtige vrije woonlocatie is deze vrijstaande woning met bijgebouwen gelegen. De woning met diepe en vrije tuin is gelegen. Op schitterende stand op de voormalige locatie van Hotel Vreewijk gelegen fraai afgewerkt 4-kamer hoekappartement met parkeerplaats in . Prachtig appartement op landgoed Vreewijk!


Exclusief wonen op het landgoed Vreewijk in een stijlvol hoekappartement. Het hoekappartement maakt deel uit van het statige aanzicht en is . Zoek een koopwoning, huurwoning, nieuwbouwwoning of recreatiewoning op funda , de huizensite van Nederland met het actuele woningaanbod van alle NVM . Deze RIANTE en met OOG VOOR DETAIL gebouwde woning is gelegen aan een rustige straat in de wijk De Folgeren. Deze goed onderhouden, moderne woning op een mooie locatie aan de rand van de wijk De Folgeren is nu te koop! Verscholen in het groen op één van de mooiste locaties aan de Noordkant van Drachten ligt deze prachtige, onder architectuur gebouwde villa met dubbele . De Wetterwille 26 De Folgeren , Drachten. Categorie:Geschakelde woning - Verkocht onder Voorbehoud.


Woonhuis Zaailand - Drachten (Himsterhout) Zaailand. NVM Funda NRVT Vastgoedcert NWWI Taxateursunie. Funda is de grootst etalage die iedere woningzoeker weet te vinden.


Het nadeel is echter dat Funda niet actief de koper activeert om jouw woning te bekijken.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения