понедельник, 28 марта 2016 г.

Hemelwaterafvoer martens

Bij het beste kunststof dakgotenprogramma hoort ook een programma van PVC hemelwaterafvoer buizen, in de volksmond beter bekend als -regenpijpen-. Het doel van deze folder is vertrouwd te raken met het hemelwaterafvoer. Diameter aansluiting (mm), Millimeter . Martens Buis hwa (mm) grijs (meter).


Dit product behoort tot de milieutechnische top binnen de getoetste toepassing en is daarom een duurzaam bouwen (DUBO) keuze. De buis is geschikt voor het aanleggen van hemelwaterafvoer. Deze martens bladscheider van PVC scheidt het vuil van de hemelwaterafvoer van de regenwaterstroom. Duidelijke handleiding voor het aanleggen van een hemelwaterafvoer op een plat dak.


Met PVC hulpstukken koppelt u afvoerbuizen voor riolering of hemelwater gemakkelijk aan elkaar. De rioleringshulpstukken zijn verkrijgbaar in lijm- en . Hemelwaterafvoer 1BB HULPSTUKKEN BUIS PVC HWA OVERIG . Verloop hwa 1xlijmmof 80x1product photo Default image. Algemeen Het hemelwater wordt van het dak via de afvoerbuis naar beneden afgevoerd.


Onze HWA Bochten (voor HemelWaterAfvoer ) zijn beschikbaar in de kleuren grijs, wit en bruin. Een bladscheider zorgt ervoor dat bladeren en ander vuil in vanuit de dakgoot en de regenpijp niet in de riolering of in het infiltratiesysteem kunnen komen. Vind bij Wildkamp een ruim assortiment. Het is het niet de bedoeling om hemelwater of grondwater op het vuilwaterriool te lozen.


Het gaat namelijk om een schone waterstroom.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения