среда, 6 апреля 2016 г.

Cad afkorting

De afkorting voor Computer Aided Design. Hieronder vind je betekenissen van het woord CAD. Bezoek deze pagina voor de betekenis. Een CAD -pakket is een ontwerp- en tekenpakket dat wordt gebruikt door ingenieurs en architecten.


Het bekendste voorbeeld is AutoCAD. SEH betekent in de medische wereld spoed eisende hulp.

CAD betekent in de medische wereld onder andere Consultatiebureau voor Alcohol . CAD is een afkorting die je regelmatig kunt tegenkomen in de techniek. CAD Afkorting van Computer Aided Design. Je kunt het niet zo gek verzinnene of het wordt . CAD - WordReference English dictionary, questions, discussion and forums.


CAD afkorting , (computer aided design) (Computer Assisted Design), CAD abbr . Je hebt gezocht op het woord: CAD. CAD afkorting van: computer-aided design CAD.

De termen Cad en Cam kom je waarschijnlijk regelmatig tegen. Maar wat betekenen deze afkortingen nou eigenlijk? Zoals de meeste mensen wel weten is CAD de afkorting voor Computer Aided.


Er zijn biljetten van 1 2 en 1dollar. Wat is de koers van de Canadese Dollar? CAD ) en kun je de Dollar omrekenen. CAD is de afkorting van Cash against documents.


Vervoer over zee kan ingewikkeld zijn. U bent gebaat bij een specialist die u alle zorg uit . CAD -CAM is een samenvoeging van twee afkortingen. Wil jij ook met sneltoetsen werken, dan vind je hier de belangrijkste . CAD CAM is een samenvoeging van twee afkortingen.


Hiermee wordt bedoelt dat producten . NTU aan de minister van o, k en w, juli . De afdeling CAD Torhout is een low-care en werkt samen met St. Dit hormoon is het bekendst onder zijn afkorting EPO. Is de afkorting OK meestal de aanduiding voor operatiekamer, hij kan ook de.


CAD consultatiebureau voor alcohol en drugs.

CAD - Internationale valutacode van Swift voor de dollar, de munt van Canada. Ik houd het het liefst bij Bouwkundig Informatie Management. Ik heb wat gevonden via dit topic, en zoals het er nu naar uitziet is het eigenlijk dat je je grof aan de buitenmaten houdt en . Centra voor Alcohol- en andere Drugproblemen Limburg.


Deze is te vinden aan de Achterhorst naast het WOT. Download: Afkortingen in de cardiologie. F, Tetralogie van Fallot Aangeboren hartafwijking.


NC of CNN apparatuur betreft machines voor de productie . CAD staat voor Computer Aided Design, ofwel ontwerpen met behulp van een computer. Het is een afkorting dus schrijven wij het altijd met hoofdletters. Nederlandse CAD Standaard voor de GWW-sector. Blaascatheterisatie: catheter à demeure inbrengen, man.


Catheter à Demeure = verblijfscatheter. NLCS is een afkorting voor NederLandse CAD Standaard en is bedoeld om meer eenheid in civiele tekeningen te krijgen, zodat de uitwisseling tussen .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения