вторник, 19 апреля 2016 г.

Onderhoud houten vloer woca

Producten van WOCA Denmark beschermen en verzorgen hout , zowel binnen als. Alle instructies voor het vloeronderhoud vindt u hier: onderhoud olievloer. Tegelijkertijd krijgt het hout een optimale finish, die de nerfstructuur en kleurnuances . Daarnaast krijgt het hout een finishing touch.


Wanneer u een houten vloer heeft aangeschaft of heeft overgenomen, heeft deze onderhoud nodig.

Houten vloeren die met een Woca Masterolie, High Solid . Deze zeep wordt gebruikt om geoliede, UV geoliede en met hardwax behandelde houten vloeren die vaak gepoetst worden met natuurzeep te ontvetten. Wie het heeft over WOCA heeft het over vloer voorbewerkingen, afwerkingen en onderhoud. Bij HOUT VAN HOUT worden alle geoliede vloeren afgewerkt.


Onderhoud van houtenvloer met olie. Woca (voorheen Trip Trap) levert producten voor onderhoud en bescherming van uw houten vloer. De Woca natuurzeep is erg populair.


Op naturel en gekleurde geoliede vloeren gebruikt men WOCA.

Bescherm uw vloeren langer met de houtverzorgingsproducten van Woca. De onderhoudsproducten van Woca zorgen ervoor dat uw vloer extra slijtvast wordt. Prijsvergelijk parket en houten vloeren en ook onderhoudsproducten. Natuurzeep Naturel wordt gebruikt voor de donkere houtsoorten , terwijl Natuurzeep. Normaal vloeronderhoud : 1:mengen met water.


Als u een exclusieve houten vloer bezit, geniet u dagelijks van de kwaliteit van het mooiste en meest duurzame bouwmateriaal. U bent het ongetwijfeld met ons. WOCA geoliede vloer in topconditie. Woca is leverancier van beschermingsproducten en onderhoudsmiddelen voor houten vloeren. Jaarlijks onderhoud doet u met Woca Intensiefreiniger en Woca.


Woca Natuurzeep is een natuurlijke reiniger voor vloeren die behandeld zijn met Woca olie. UV-geoliede vloeren, hardwax vloeren en . Als u gekozen hebt voor een geoliede houten vloer , dan biedt Nou een olie. Groot assortiment onderhoudsproducten, WOCA onderhoudsproducten op voorraad.


Nijdam vloeren is u adres voor houtenvloeren en het onderhoud daarvan. Wij geven u graag alle informatie over het onderhoud van houten vloeren. Woca neutral oil care invisible, natural en white.

Naast het het verfrissen van de. Het merk heeft voor iedere houtafwerking professionele onderhoudsproducten. Er zijn ook complete Woca onderhoudspakketten speciaal voor olievloeren , . Voor het reinigen en onderhouden van u houten vloer. Koop dit product online, haal af in een colora winkel of laat thuis leveren.


Het onderhoud gebeurt vervolgens ook met Woca zeep. De olieachtige Natuurzeep vormt een beschermende film op het hout. Dieptereiniging met WOCA Intensiefreiniger. Voor onderhoud van alle geoliede houten vloeren. Eenvoudig handmatig en machinaal aan te brengen.


Basis natuurzeep voor houten lamel parket vloeren. Spring naar Hoe onderhoud je een gezeepte vloer ? Een gezeepte eiken houten vloer kan wat. Woca intensiefreiniger wel wegkrijgen doe . Woca onderhoudsolie wordt gebruikt om de vloer te die al behandeld is met masterolie einigen en beschermen. Wordt periodiek aangebracht en geeft het hout.


Woca masterolie, onderhoudsolie, zeep, intensiefreiniger, kleurolie, vlekverwijderaar,. Met de onderhoudsserie van Woca haal je het vuil van je vloer en breng je weer een nieuw beschermlaagje aan. Op die manier blijft het pure hout onder het . Wordt gebruikt bij het grote onderhoud om de vloer te voeden (wel eerst reinigen met Intensiefreiniger). Kan ook worden gebruikt voor plaatselijk bijwerken van .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения