четверг, 21 апреля 2016 г.

Orderverzameltruck hefhoogte

De nieuwe orderverzameltrucks van Crown bieden vooral extra hefhoogte. Orderverzameltruck met middelgrote hefhoogte. ALMERE – Met de OPBM10K van Mitsubishi Forklift Trucks kunnen lasten tot . Maximaal hefvermogen (kg)Maximale hefhoogte (mm). Orderpicktruck of orderverzameltruck nodig?


Verbeter het zicht, de stabiliteit en de prestaties met een man-up heftruck van . Heftrucks voor alle toepassingen in het intern transport, zoals pallettrucks, stapelaars, orderverzamelaars, reachtrucks, heftrucks met contragewicht, . De maximale hefhoogte van de aangeboden orderpickers via . De BT Reachtrucks van GT Intern Transport zijn uw ideale hulp in het magazijn. Met een hefhoogte van maximaal 1meter bereikt u zelfs uw hoge stellingen. De elektrische heftrucks van Toyota leveren sterke prestaties en . Evenzo is het bij het ontwerp of de keuze van de orderverzameltruck van belang,. Deze orderverzameltrucks zijn geschikt voor velerlei werkzaamheden in.


Het display toont onder meer hefhoogte , tij batterijstatus, stuurwielpo-. De BT Optio L-reeks bevat negen orderverzameltrucks met lage hefhoogte (m ). Hyster orderverzameltruck type K1-0M. De hefhoogte reikt tot m bij de M-reeks en tot meter bij de H-reeks. U zoekt een efficiënte oplossing voor orderverzameling?


Atlet heeft haar laagheffende orderverzameltruck verder verbeterd. K-trucks naar een hoger niveau: tot een hefhoogte van meter. Om in uw magazijn hoog te kunnen reiken voor het verzamelen van orders heeft u één van onze orderverzameltrucks met grote hefhoogte nodig.


Het systeem past automatisch de rijsnelheden aan de hefhoogte en last aan. Still lanceert nieuwe verticale orderverzameltrucks. OMG orderpicker , OMG orderverzamelaar , OMG orderverzameltruck , OMG.


Model, Hefvermogen, Hefhoogte , Batterijspanning, Gegevensbla Commerciële. Elektrische orderverzameltruck met vrijdragende vorken OMG 6PF-S AC ( hefhoogte van de vorken tot mm) het zijn contragewicht ordervezamelaars. Model type aanduiding OPBM10K Aandrijving:. Categorie: Laagheffende orderverzameltruck (m). De orderverzameltruck is niet geschikt voor het in de stelling plaatsen of.


Het voordeel van een drievoudige mast is een grote hefhoogte bij . Onder hun ultramoderne buitenkant, combineren de zeer innovatieve VELIA. Linde hoogheffende orderverzameltruck , man-up, type: V1. De in totaal negen nieuwe orderverzameltrucks en een nieuwe.


Gebruikte vorkheftrucks BlackForxx: - Laagheffende orderverzameltruck kopen. Het BT Optipace-systeem controleert het gewicht van de last, de hefhoogte en . De vernieuwde MX-X hoogbouwtruck heeft een hefcapaciteit van 1.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения