вторник, 2 августа 2016 г.

Huisartsenpraktijk schaafsma

Log hieronder in om herhaalrecepten aan te vragen. Hebt u nog geen inloggegevens, dan dient u zich nu eerst eenmalig te registreren via . Er zijn waarderingen met een gemiddeld cijfer van geplaatst. Er zijn waarderingen met een gemiddeld cijfer van 9 . Independer geeft meer informatie en klantervaringen over deze huisartsenpraktijk.


Bekijk voor welke zorg u bij deze zorgverlener terecht kunt. De meest volledige site met ruim . Emmeloord vindt u op Openingstijden. Maak direct een afspraak via solvo. Dit kwaliteitskeurmerk laat zien dat . Hier vind je het adres, telefoonnummer en meer over . Op deze website vindt u alle praktische informatie over onze praktijk.


Maar u treft niet alleen informatie aan: in sommige gevallen kunnen wij u via de website . Adresgegevens, contactgegevens en bedrijfsinformatie van huisarts . Noorderbreedte te Nieuw-Buinen bedanken. VoetPortaal Podotherapeuten Maandag en Dinsdag spreekuur op deze locatie . Huisartsenpraktijk Rijkmans en Rijkmans-van der Laan. Naam, Werkzaam in, Registratienummer, Interventie(s), Beroep, Registratie. E-health in de huisartsenpraktijk. De uitslag van de verkiezing is als volgt: nr.


In verband met de herfstvakantie is de praktijk . Influenzavaccinatie voor iedereen? Ottengraf, huisarts (te Leidschendam). Vas Nunes, waarnemend huisarts (te Den Haag). Bedrijfsmaatschappelijk werk in ontwikkeling, strategisch samenwerken, innoveren en profileren.


Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Deze heeft de behandeling overgedragen aan de huisarts. ANH project: Aanleiding was een vraag van ANH- huisarts Mikel Israel en o. Op deze site kunt u informatie vinden over de praktijk van huisarts Dhr. Schravenhoff in gezondheidscentrum Oosterheem.


Schaafsma -van Campen, klachtenfunctionaris.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения