понедельник, 22 августа 2016 г.

Stefca verhuur

Stefca Bouwkranen beschikt over een moderne, uitgebreide vloot van zelfmontage -en torenkranen van toonaangevende merken. Stefca is zowel op het gebied van service en onderhou transport, montage en demontage als verhuur en verkoop van bouwkranen een solide en betrouwbare. Door de gedrevenheid en ambitie van de zaakvoerder is Stefca zowel op het gebied van service en onderhou transport, montage en demontage als verhuur. Stefca Kraanservice wordt de verdeler van Italiaanse Cattaneo-bouwkranen.


De onderneming specialiseert zich in het verhuren , verkopen . Verlener van tweedehands materieel, nieuw materieel en verhuur voor . STEFCA Kraanservice NV is een dienst-verlenend bedrijf dat actief is in. VERHUUR BOUWKRANEN Stefca kraanservice beschikt over een moderne, uitgebreide vloot van zelfmontageen torenkranen van het . Kontich), actief in de verkoop en de verhuur van bouw en torenkranen, diversifieert zijn activiteiten via de oprichting . Vind het telefoonnummer en adres van Stefca in Kontich. Bouw in Kontich, Machines ( verhuur ) in Kontich. Consult contact data, management and financial key figures for Stefca from.


Vennootschapsnaam, STEFCA KRAANSERVICE. Ook verhuren hijskranen met machinist. Heeft u nog vragen over de verhuur ? Kontich Het Kontichse bedrijf Stefca , gespecialiseerd in kranenbouw, brengt zeer binnenkort parkeertorens tot meter hoog op de markt. Verhuur voor bedrijven, in België.


Stefca Car Parking Systems biedt een oplossing voor deze hoge parkeerdruk. Rubriek verhuur de site met verhuurbedrijven om van alles te huren van. Het vuur is ontstaan bij Stefca , een firma die ondermeer bouwkranen verhuurt. Waarschijnlijk is de brand veroorzaakt door kortsluiting in een . Stefca is a Belgium company that goes worldwide with sales and purchase with a specialisation in tower cranes, self-erecting cranes, mobile cranes and other .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения