среда, 21 декабря 2016 г.

Katrollen oefeningen

Je kunt uitleggen wat een katrol is. Deze oefeningen komen uit de Jeugd Technologie Olympiade. Kees hijst een tafel met een kast van 1kg omhoog.


Hij gebruikt een takel met een vaste en een losse katrol. Krachten 4KT 7-Extra oefeningen katrollen. Je moet een gewicht ophijsen aan deze vaste katrol. In welke richting heb je de minste kracht nodig?


Katrollen - posted in Huiswerk en Practica: Probleempje:Ik zit met een. Oefening katrol -snelheid posts jun. Massa aan katrol : versnelling bepalen posts dec.


PDF] hefbomen en katrollen - Ontdek Techniektalent https://www. Activiteiten met onderzoek – Hefbomen en katrollen. Met een takel heb je minder kracht nodig om een voorwerp op te tillen. Fysio materialen en Schouder katrol kopen bij MediPreventie. Schouderkatrol is zeer geschikt voor schouder training, schouder oefeningen en revalidatie.


Specifieke doelstellingen rondom het thema hefbomen en katrollen : ▫ Leerlingen. Achtergrondinformatie over katrollen (zie bijlage 4). Bevestig de katrol tussen de deur en ga, zo dicht mogelijk, op een stoel bij de deur zitten. Neem in elke hand een handvat en trek de arm . Deze uitwerking hoort bij opgave uit het hoofdstuk Energie Arbeid VWO.


De hijser rechts hoeft minder kracht uit te oefenen maar dit wordt.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения