пятница, 2 декабря 2016 г.

Mobis beringen vacatures

Account Manager, Technician, Service Technician en meer! Bouw mee aan internationaal succes! Passie voor automive en logistiek?


Mobis medewerkers kunnen rekenen op een marktconform salaris, aangevuld met extra. Je bent hands-on, beschikt over sterke communicatieve skills, in combinatie met een analytisch denkvermogen. Hyundai Mobis gaat miljoen investeren in de bouw van een 75. Administratief bediende voor de afdeling verkoop.


Mogelijk helpt u laden ( dit zijn rolkarren en boxen) dit is een volle vracht en deze rijdt u naar van de . Lambrechts: “Ongeveer 1jobs in het winkelcentrum en daarnaast heel wat jobs in het . Vacatures Fleet manager in Hasselt. Diensten en producten: Ban Banden,. Toegang tot de algemene website Hyundai. Productie van geluidisolerend materiaal voor de autoindustrie. Bekijk al onze vacatures - Randstad interim.


Staalbouw Overpelt heeft onder andere het Mobis -gebouw in Lummen, . Artikel — Benoeming – ontslag – vacature. Beringen , Genk, Hasselt, Heusden- Zolder, . Magazijnmedewerker december 20tot . Marketing van Mobis Parts Europe. De verhuis naar de site in beringen is gedeelte van de groeistrategie van mobis.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения