понедельник, 5 декабря 2016 г.

Meervoud viezerik

Ik ben geen viezerik die de hele week in dezelfde kleren loopt. De oude viezerik staat stiekem te gluren. Wat is het juiste meervoud van slechterik: slechterikken of slechteriken?


Je hebt gezocht op het woord: viezerik. Sommige zelfstandige naamwoorden hebben een meervoud dat iets lastiger is.

Velen ( de meesten?) spreken bijvoorbeeld bangerik, viezerik en brave . Die meisten Wörter, die auf -ik . Mijn stiefvader was een viezerik. Haar vriendinnetje Willemijn, dat huilend uit de badkamer vluchtte: je broer is een viezerik. Säue〉smeerlap, varken ⇒ viezerik.


Musea: musea is het meervoud van museum” onderwees Jouke een beetje timide. Je schrijft de -s altijd direct aan het woor tenzij .

KEES - Met smeer zou deze hond een viezerik zijn. LENS - Geslagen voor meer uitzicht. PLUK - Een troef meervoud klein kind. Spelling: LO3: vorm het meervoud. Vul alle openingen in en controleer de antwoorden met de knop Controleer.


Normaal moet je de klinker in het meervoud verdubbelen. Hieronder staan tien woorden waarbij in het meervoud de medeklinker niet verdubbeld. Learn vocabulary, terms, and more with flashcards,. Schrijf het meervoud in de goede zin.


De 30-jarige rapper, die eigenlijk Renaldo Dollard heet, heeft een dochter gekregen. Ekers - de betekenis van viezerik of bru- ling: teef. Bokszak voor onrustige leerlingen Bokszakken . Dien bij vrouwelijke en onzijdige woorden enkelvoud én bij meervoud.


Lees ook: NRC-columnist Jan Kuitenbrouwer twittert . Meervoud : bangerikken, dommerikken, enz.

Informatie betreffende vijl in het gratis Engels woordenboek en encyclopedie. Verandert enkelvoud in meervoud of meervoud in enkelvoud. Let op het meervoud van woorden operik. Dat rechtvaardigt alvast het meervoud ! Meestal zijn dit woorden met -(er)ik, -es, of -et.


Medepuzzelaar - meervoud van maat -de courante maat hebbend (Anoniem). Geen passende naam voor een viezerik (4). Viezerik , Domkopje, Knolneus en Platvoet. Chinees - handicap - epidemie - viezerik - artistiek - niettemin - principe . Lage ronde bak waar de balkenbrij in afkoelde. Michel: hopelijk voor jou hangt er bij Jean-Pol geen vergelijkbaar bordje.


De term oude viezerik is wellicht wat ongenuanceerd gezet, maar ik vraag met af indien het en thaise traditie. Ik stoor me wel aan die ouwe viezerikken in Thailan dat heb je goed! Duits enkelvou Duits meervoud , Nederlands. Nog móóier woord dan Havik is het meervoud daarvan. Het kan achter verschillende woordsoorten geplaatst worden: bij viezerik achter . Maar, men kan zich voorstellen dat die Makamba slaven wellicht viezerikken.


Wat bij mannen de kreet krijgt van viezerik is bij de vrouwen een compliment waard. In mijn omgeving wordt R3idjath voor viezeriken gebruikt. Zonder Igarmamen ( meervoud Agarmam) en Anothen (putten) was Carthago.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения