среда, 3 мая 2017 г.

Antieke katrollen

Koop of Verkoop katrol op Marktplaats. Vind oude katrollen op Marktplaats. Oude opaline hanglamp-lampekap met porselein katrol.


Je zocht naar: antieke katrollen ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn. Hoe zwaarder de last des te meer katrollen zijn er nodig. Ook heel veel andere oude en antieke.


Antieke katrollen voor lamp en olielamp. Voor de hangmat, een plantenbak aan het balkon, een lampje aan het plafon of gewoon voor uw dagelijkse takelwerkzaamheden. Aan de hoge stenen plafonds hangen kettingen die in de groeven van antieke katrollen lopen. Schuiflicht Compleet balansveren (avriveren). Klik dan hier om het volledige zoekertje te bekijken op Koopjeskrant.


Unieke zware katrol bovenuit een mast van een zeilschip. Mooi om een industriele lamp aan te hangen. Beftaet in een extraordinaire booge halve gaUe , hebbende. MONTEREN ANTIEKE FRIESE STAARTKLOK.


Dus: de katrol waar het gewicht aan komt te hangen altijd links (foto 54). Smeedijzeren poort met zuilen waar de poort ingehangen kan worden. Gave Zooi is een webshop bomvol antiek , industrieel, vintage en retro.


Forse katrol met een super uitstraling, mooie industriele look en nog zeer bruikbaar. Hij raakte de antiek uitziende spiegellijst aan, en die was ook van plastic. Alle touwen en katrollen waren hier, achter het toneel. Oude Brocante Hijsblok Katrol aan Touw.


Deze Friesche lamp met kralen rand(paar ontbreken,zie foto)heeft een pendel. Mooie omgebouwde antieke gaslamp met katrol. Schildknaapen of Schilddraagers in de .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения