вторник, 2 мая 2017 г.

Marekerk leiden dienst

Iedere zondag is er een kerkdienst om 10. Daarnaast zijn er alphadiensten en zijn er diensten op christelijke feestdagen. De kerkdiensten kenmerken zich door gebe zang – meestal onder begeleiding van het orgel. Je kunt live meeluisteren viakerkomroep.


Als predikant verbonden aan: Herv. Beroepingswerk: Bekijk het beroepingswerk van deze predikant. Eerstvolgende dienst : zondag. Jacobs – dienst voor de kinderen 19.


Een kerk wordt gebruikt voor kerkdiensten. Protestantse gemeente in het hart van Leiden. De kerk is speciaal voor de protestantse dienst gebouwd: daarbij staat de . Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed.


Een aantal gemeenteleden luistert iedere zondag de dienst mee via de. De parochie heeft om de week diensten in de Antoniuskerk, resp. De bijzondere koepelkerk beschikt over een uitmuntende akoestiek. LUMC) te gaan werken als hoofd van wat nu heet: de facilitaire dienst.


Datum, Locatie kinderdienst (voorganger), Locatie avonddienst (voorgangers: preek, liturg). Kerkbrug, laatst overgebleven dubbele ophaalbrug te Leiden. Op de plek waar Oude- en Nieuwe Rijn samenstromen staat de Hooglandse Kerk, een imposante laatgotische kruisbasiliek in het hart van Leiden en al . Stadsgehoorzaal Leiden Ralph Vaughan.


Moederdagconcert, Opstandingskerk Leiden. Medewerking kerkdienst , Antoniuskerk Leiden. Marekerk Leiden Adventsconcert, Flyer. Stadsbus Richting Leiden Centraal. Alle vestigingen zijn gelegen in de oude dorpskern.


De restaurants zijn gezellig en warm ingericht op locaties in Leiden , Leidschendam, Voorburg, Voorschoten,. Herdenkingsdienst Zaterdag november 2018. SEPTEMBER 2018: Cantatedienst BWV o. OKTOBER 2018: Cantatedienst BWV 115. Datu15- 04- 20tijd: 19:uur.


Na het Imiten dienst stellen van Ds. Willekehs GiLLissEH, in bet jaar. De Nedcrduitsche Hervormden hebben te Leiden vier Kerken, als: de St.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения