понедельник, 8 мая 2017 г.

Beginletter fries veulen 2017

Bij andere rassen begint de naam van het veulen met de zelfde letter als die van vader of moeder. Onder een Fries paard wordt verstaan een paard dat aan de rasbeschrijving voldoet zoals dat is. Deze letter (s) worden jaarlijks vastgesteld door het KFPS. De naam moet dit jaar met de letter E of F beginnen. Leuk dat jullie merrie een veulen verwacht!


Hieronder kunt u de lijst vinden van de jaartallen en bijbehorende beginletters. Beginletters te gebruiken bij de geboorteaangifte van uw veulens. Europese Arabo- Friezen Stamboek VZW . Zie ook: Hondennamen, Kattennamen, Hamsternamen, Konijnennamen, Cavianamen, Muizennamen, . In de top voor hengstveulens , bestaande . Friese ,Paarden,Namen,FriesePaarden,FriesePaardenNamen,. Op deze site namen voor echte Friese Paarden. Paardennamen voor veulens , hengst of merrie en alfabetisch gerangschikt van A tot Z. Unieke namen met uitstraling en klasse.


Afgelopen jaar is gestart met de Engelstalige nieuwsbrief, een digitale nieuwsletter met daarin de . De laatst collectie van veulens van de KWPN Online Veulenveiling staat online. De beginletter van de veulens die dit jaar bij het stamboek worden geregistreerd is de N. Op vrijdag augustus komt dit exceptionele gezelschap onder de hamer op het Fries Congrescentrum in Drachten. Bij KWPN is dat dit jaar bijvoorbeeld de letter J. Elk jaar komt de volgende letter van het alfabet.


Friezen en Gelderse paarden worden ook volgens het alfabet benoemd. Een Haflingermerrie veulen mag je helemaal zelf verzinnen, maar wordt vaak. Je kunt het boek in elke lettergrote lezen die je zelf prettig vindt.


Ik heb een Friese merrie die moet veulen , hoe moet ik die dan bij het stamboek aanmelden? Voor een passende naam moet je bijvoorbeeld het karakter van het paard goed. Fries , KWPN en de Shetlander hebben elk (een) specifieke startletter (s) . In Belgie is het wel ieder jaar een eigen letter , daar moet je wel de.


Fries kent geen V, dus behoorlijke namen met een V is dan gewoon niet . Tjikken – fjord – merrie – Fries x Fjord Jente: Dit betekend meisje in het Noors. Fjordenpaard nog geen enkele naam van een paard met de letter X begint. Te koop friese veulens , zowel merrie- als hengste veulens. Sint-Lievens-Houtem Letterhoutem. Je paard is een allegaartje en eigenlijk kan niemand raden wat het is.


Of je hebt een kruising met rassen waar nog niet veel mensen van . Afbeelding kan het volgende bevatten: lucht, gras, paard , buiten en natuur. Hoeveel weet jij al van het Friese paard ? Als ik uit mijn slaapkamerraam kijk, zie ik een heel fijn, zwart figuurtje naast Foekje, ons Friese paard , staan. Ik glip in mijn ochtendjas en ren naar . Friese veulen , alleen de beginletters staan vast.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения