пятница, 14 ноября 2014 г.

Delaval afwaskwast

Beste kwaliteit, lange levensduur. Bestand tegen kokend heet water en chemicaliën. Deze bekroonde en duurzame industriële afwasborstel is leverbaar in wit of rood en kan gebruikt worden voor het schoonmaken van diverse producten. De haren van de borstel staan breed uit naar cm.


Als het om melkkwaliteit gaat wilt u zekerheid dat deze constant van het hoogste niveau blijft. Omdat we al onze reinigingsmiddelen en filters zelf ontwikkelen, . De borstel heeft een forse schraperrand (voor aangekoekt vuil) en een krachtig, ergonomisch handvat. De laval bezem word zonder stok geleverd. Afwasborstels koop je eenvoudig online bij bol.


HACCP, BRC en IFS gekwalificeerd. Misschien kun je er nog aankomen? Heb ik ook een nagelborstel van, gaat ook al zo lang mee! De delaval afwasborstelde delaval borstels zijn gemaakt van polyester en polypropyleen.


Teni… als je echt een goeie afwasborstel wilt: afwasborstel van het merk Delaval. Vaak op markten en anders online te koop. De afwaskwast van De Laval heeft een gla eenvoudig schoon te maken oppervlak.


Het grote aantal polyester borstelharen van de borstel zorgt . AFWASBORSTEL DE LAVAL - 988801- Uitverkocht - Perkbv.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения