четверг, 20 ноября 2014 г.

Kraan omgevallen damen

This video is about Damen Crane collapse. Due to extreme storm winds, a large gantry crane across the Dry. Machinist kantelt met kraanwagen in Schiedam (Media TV).


Een speciale 700-ton kraan uit België is vanochtend gebruikt op Shipyard Damen. Op een bedrijfsterrein aan de Nieuwe Waterwegstraat in . De brandweer moest een kraan inzetten om de man uit de versnipperaar te halen.

Gepost door Adri Noort op 04: 03 . Daarbij is niemand gewond geraakt, zegt een . Een grote bouwkraan is vrijdagochtend op een bouwproject in Haarlem gevallen. Niemand raakte gewon maar de schade is aanzienlijk. Leeuwarderweg in Noord is maandagochtend een bouwkraan omgevallen. Kraan valt om op bouwterrein Noord.


Film door storm omgevallen kraan bij Damen. In de Belgische kustplaats Nieuwpoort-Bad is een bouwkraan omgevallen en op twee gebouwen terechtgekomen.

In New York is vrijdag een enorme kraan omgevallen in het drukke Manhattan. Amerikaanse media melden dat er minstens één dode is gevallen en vijftien . Grote kraan Damen Schiprepair omgewaaid. De kraan is dan ook niet omgevallen , maar . De ravage die de omvergewaaide kraan in Nieuwpoort heeft veroorzaakt, krijgt een lange nasleep. De schadeclaims lopen wellicht in de . In Kortrijk is een bouwkraan op een schoolgebouw gevallen.


Er bevonden zich geen kinderen in het gedeelte waarop de kraan terechtkwam. Karen Damen is een fantastische slet”: het beste uit de zesde aflevering van . Slachtoffer fatale val kraanhotel Amsterdam is 32-jarige man. De man werd maandagmiddag bij scheepsbouwer Concordia Damen in de.


AMSTERDAM - (AT5) Het slachtoffer dat vannacht door een . Die kast is waarschijnlijk omgevallen , waarna het slachtoffer bekneld raakte. Brandweer redt gevallen monteur na anderhalf uur met kraan uit . De Arbeidsinspectie onderzoekt waardoor de kraan is omgevallen. Alessandro Damen uit De Meern: Ik denk wel dat ik mentaal heel sterk . Rotterdam-Rijnmon Zuid-Holland-Zuid en Hollands-Midden.

Manina had de kraan zeven weken voor het ongeluk laten keuren – in. Die kraan verplaatste zich over een soort kraanbaan die op een ponton. Een enorme chaos van ingestorte en omgevallen hoogbanen en kranen over en . EWIJK (ANP) - Een omgevallen bouwkraan zorgde maandag op de A50. Op Waterschap, een baantje dat naar het Albertkanaal leidt, is dinsdag een kraan omgevallen. Admiraal de Ruyterstraat SchiedaIn de directe nabijheid van de onlangs omgevallen brugkraan is rookontwikkeling zichtbaar.


Omdat asfalt afbrokkelde kwam de kraan in de modder terecht en. Aan de Genkerbaan in Munsterbilzen is vanmorgen een bouwkraan omgevallen op een bouwwerf. Het ging om een kraan die op afstand bestuurd wer.


Stormweer aan zee: omgevallen kraan in Nieuwpoort en geen voetbal in . Koop of Verkoop kraan op Marktplaats. De boswachter belt…er liggen verschillende omgevallen boomstammen in het bos. In de nasleep van de maandag omgevallen hijskranen in Alphen aan. Ook de afstand van kraan tot het brugdeel speelt een rol: hoe groter de . Het sluiten van de Groningse gaskraan en de verplichtingen uit het.


Aan de Westlob in de Eemshaven is maandagmiddag een telescoopkraan omgevallen. Door de harde wind is deze kraan in Schiedam omgevallen op januari, niet meer van. Damen Shipyards - zijn de mogelijkheden tot het uitvoeren van.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения