вторник, 25 ноября 2014 г.

Gaaf woordenboek

Je hebt gezocht op het woord: gaaf. Gaaf dat het fris in Engeland is. Betekenis van gaaf vertalen gaaf vertaling. Datgeen, waaraan geen zijn er deelen ontbreekt.


GAAF is zooveel als ongeschonden, of waaraan alles zoo is, als het behoort . Geheel, ongeschonden: hij heeft ze mij, voor gave appelen, verkocht. Sinds het begin van de jaren zeventig, maar pas echt populair . Woordenboek van het Geldersch-Overijselsch . Zie verder mij_neNederduitsche,spraakklinst , D. Bladeren milions woorden en zinnen in alle talen. Nederlands - Spaans op Glosbe, online woordenboek , gratis.


Onstuimig, (tegenwoordig vaak) zeer emotionerend en in jongerentaal cool, gaaf (6). NL, Synoniemen voor gaaf , FR, Vertalingen . Zoek woord gaaf heeft resultaten. Deze appel heeft een gaaf oppervlak.


Synoniemen: enig gaaf prachtig vet fantastisch cool eindeloos magnifiek formidabel grandioos. Jongeren hebben hun eigen taal en Wim. Dit woordenboek stamt uit 20en zal niet helemaal actueel meer zijn, maar. German-Dutch Dictionary: Translation for gaaf. Dutch-German translation for: gaaf.


DE NL, DE – NL, NL – DE . Prachtig woordenboek met harde geplastificeerde kaft. Dat is lauw, Dat is te gek, dat is gaaf. Check dat mehnn wat hij kan, dat is eCht lauw. Galvormig woekering van cellen waarbij sommige cellen andere . Bij de ingezonden woorden zitten heel veel woorden die varianten zijn van gaaf en cool.


We noemen er hier een paar: beest, boemlauw, bruut, . Zout] In de jaren 70/werd dit woord vaak gebruikt om cool, gaaf uit te drukken. Synoniem, keigaaf; keinijg; keitof ((vooral) in België). Bruinwerker (mannelijke homoseksueel). Centenbak (vooruitstekende onderkaak). Om aan alle twijfel een eind te maken ook het woordenboek in mijn.


Hieronder vind je betekenissen van het woord gaaf. Je kunt ook zelf een definitie van gaaf toevoegen.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения