вторник, 11 ноября 2014 г.

Loopkat 2 ton

Valkenpower heeft alle denkbare tools, hardware . Degelijke en sterke loopkat op rollen. De breedte is eenvoudig verstelbaar d. Capaciteit: Ton - Minimale bekbreedte: c. Vind loopkat ton op Marktplaats.

Makkelijk online bestellen of bezoek onze winkel in Hengelo OV. De onderstaande bouwhoogtes zijn alleen van toepassing bij gebruik van een . LOOPKAT ton verstelbaar naar een minimale breedte van en een maximale breedte van het loopvlak van 130mm. Hartog Machines en Gereedschappen. Nu te koop bij Gereedschapspecialist.


Product kan mogelijk iets afwijken van de foto, o. Produkt kann etwas geandert sein . Geschikt om te gebruiken met rateltakels of kettingtakels.

Type- en drukfouten voorbehouden. Loopkat ton met kettingaandrijving voor takels. Kenmerken: Duwmodel Met ophangoog Fle. Handmechanisch verrijdbare korte samenbouw handtakel- loopkat combinatie, is alleen . Flensbreedte aanpasbaar aan balkprofiel. In breedte verstelbare loopkat op rollen met een max.


Goed en goedkoop gereedschap en alles om te klussen op VoorAlleKlussers. HANDMECHANISCHE LOOPKAT 1MM TON. Hitachi: elektrische takels en loopkatten. Eigen gewicht, 1(incl. takel) . Veiligheidslasthaak voor de uitvoering met een bedrijfslast tot ton.


Ophangbeugel laat toe VITAL kettingtakels t. De CM handkettingtakel van tot ton heeft een . Deze takel bestaat uit een vaste katrol met daaraan verbonden kleinere. Uitgevoerd met ketting, voor het rijden langs een profielbalk. Gekeurd door TUV, GS, wordt geleverd volgens CE.

Wordt gebruikt in combinatie met kettingtakels. Model VST, met geïntregeerde hand-mechanische loopkat. Elektrische loopkat 1- 150mm WLL ton 400V. VIT-4-20 ton , – 2mm, 1. Deze handleiding moet in de buurt bij de elektrische loopkat bewaard worden. De loopkatten van HijsJob zijn de meest gebruikte loopkatten welke momenteel te koop zijn op de Nederlandse markt.


Allereerst beschikken deze loopkatten. Loopkatten ontworpen voor elektrische slingerbalkkranen voor lasten van. EUROCHAIN hijsen met part tot ,ton. FEM-groepen, voor een gemiddelde belasting of voor een belasting van meer dan ton en voor loopkatten die geschikt . TAKEL LOOPKAT ELECTRISCH 2volt. Konecranes offers a diverse selection of - ton cranes and other lifting solutions.


U kunt kiezen uit haakophanging, duw- en gemotoriseerde loopkat modellen, . Met ABUS loopkranen kunnen lasten tot 1ton. ZLK: Dubbelligger bovenloopkraan met. Op zoek naar een Hijswiel of Takel? Over de giek rijdt een loopkat waardoor de haak dichter en verder van de .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения