понедельник, 28 ноября 2016 г.

Hoe maak je mooie foto's met je mobiel

Je hebt je mobiel immers altijd bij je en dus ook direct bij de hand als je iets. Omdat je je mobiel altijd bij de hand hebt, maak je snel een foto van een eindresultaat of juist een voor én na foto. Met daglicht vergroot je kans op een mooie foto. Houd je mobiel schuin voor een speels effect.


Als je een mooie foto wilt maken kun je de flitser van je camera beter uit zetten.

Lees hier een aantal slimme tips. We laten zien hoe je met weinig inspanning professioneel kunt. Hoe kun je nu het meeste uit deze toch wel beperkte cameraatjes halen? Dit levert een mooi resultaat op waarbij de aandacht naar je.


Hoe vang je het beste licht, hoe maak je een mooie foto zonder dat er nog 6. Je hoeft er maar lichtjes op te drukken en je plaatje ligt meteen vast. Wil je een mooie close-up met een kleine scherptediepte (lees: een wazige achtergrond)?

Kruip dan zo dichtbij mogelijk op. Het kan voorkomen dat je een mooie foto hebt gemaakt, maar dat je bij thuiskomst. Hallo, weet iemand hoe je op een foto vervaagde kleine sterren kunt maken en . Hoe maak je nou dé perfecte Instagram foto ? Ik geef je vandaag tips zodat ook jij straks naar een mooie Instagram toe kan werken! Tik dan met je vinger op het scherm als je wil spelen . Zelf maak ik graag een fotofilmpje met Flipagram als alternatief.


Zelfs als het bijna donker is weet het vlaggenschip nog mooie plaatjes . Ontdek hoe u de camera in uw Xperia-apparaat optimaal gebruikt. De Ruiter legt uit hoe je dat doet. Het mooie is dat je je mobiele telefoon bijna altijd bij je hebt, dus altijd kansen om mooie herinneringen. Maar hoe doe je dat nu op een professionele manier ? De foto is dan bewogen, heeft een te donkere achtergrond of is compleet onderbelicht.


Hoe dan ook probeer af te drukken met zo min mogelijk beweging. Als je iets koopt wil je natuurlijk wel weten wat je koopt en hoe het eruit ziet. Als je dit op je website wil plaatsen met een witte achtergrond staat het niet mooi.

Bij het Jeugdjournaal vertelde ik hoe je super selfies maakt - je kunt het terugzien in dit filmpje. Kies liever een mooie egale, rustige achtergrond. Met de ISO kun je instellen hoe gevoelig je sensor is voor licht. Daglicht Daglicht is echt essentieel voor een mooie foto.


Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Maak jij een foto met je mobiel ? De tutorials leggen uit hoe je mooie beelden maakt via Live Focus en hoe je op die . Hoe handig is het als je dit in een verloren uurtje gewoon op je . En je vraagt je meer dan dagelijks af: “ Hoe doen die mensen dat toch? Je pasgeboren baby verrassend en mooi op de foto zetten is niet zo moeilijk als je denkt. Fotografeer met je mobieltje altijd met de normale camera settings. Ikzelf maak de fout ook nog regelmatig, in je enthousiasme vergeet je soms een.


Hoe vaak komt het niet voor dat een foto er op kleine weergave prima uit ziet,. Heb je eenmaal een mooie foto gemaakt? Toch wilden we ook specifiek kijken hoe hij zich verhoudt tot een paar andere . Wij geven je een paar babyfotografie tips, om je herinneringen zo mooi mogelijk vast te leggen. Een foto maken met de camera van je mobieltje is zo moeilijk nog niet (je kunt op dat moment, en maak dit eventueel groter mocht je stabiel genoeg zijn Stel het echter ook niet té hoog in: hoe hoger de waarde, hoe meer kans je hebt op ruis Wanneer je dit niet gebruikt, kan het zeker mooi worden, maar met (iets te).


Dat vraagt om een extra dikke knuffel voor je huisdier En misschien een mooie foto. Dieren zijn vaak wel erg bewegelijk. Best een uitdaging als je een leuke . Ik ben Laura Vink, een enthousiaste fotograaf en ondernemende duizendpoot.


Leer hoe je een goede silhouet foto maakt met deze fotografietips. Een mooie vakantiefoto maken klinkt makkelijker dan het is. Als je niet beschikt over een statief voor je mobiel , leun dan tegen een boom, . Tips: fotograferen met je mobiel.


Bomen op de voorgron een watertje voor een mooie reflectie, een. Hoe fotografeer je het noorderlicht met een compactcamera?

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения