среда, 16 ноября 2016 г.

Kraan omgevallen eemshaven

Bij een bedrijfsongeval in de Eemshaven zijn donderdag aan het eind. Ongeluk Eemshaven : één zwaargewonde, onderzoek ingesteld. Hulpdiensten aanwezig bij de afgebroken kraan in de Eemshaven.


In de Eemshaven brak donderdag aan het begin van de avond een deel van een kraan af. Eemshaven – Aan de Westlob in de Eemshaven is maandagmiddag een telescoopkraan omgevallen. Eemshaven - Maandag aan het einde van de middag is er een ongeluk gebeurd met een hijskraan aan de Westlob in de Eemshaven.

Het laatste 112-gerelateerde nieuws uit Eemshaven , waaronder berichten van de 112-hulpdiensten zoals ambulance, politie en brandweer. Het gevaarte werd gebruikt bij het . Eemshaven - Om 17:uur werden de hulpdiensten massaal gealarmeerd voor een ongeval in de Eemshaven. Daarbij is een giek van een kraan afgebroken tijdens het tillen van een . In de Groningse Eemshaven zijn donderdagavond vier gewonden. Bij de Eemshaven is vrijdagmiddag een 7ton wegende bouwkraan omgevallen.


De kraan van een Duitse firma was bezig met het plaatsen . Eemshaven - In de eemshaven is vrijdagmiddag tegen 14:een grote telescoop kraan omgevallen. Al het nieuws over hijskraan van Hart van Nederland vind je hier.

Hijskraan valt op winkelcentrum Nieuwegein. Enorme ravage door omgevallen hijskraan. In Zevenhuizen is tegen de middag een bouwkraan omgevallen. Brouwer met een kraan van Voorbij. Een andere kraan van hetzelfde bedrijf heeft de omgevallen torenkraan weer.


Manina had de kraan zeven weken voor het ongeluk laten keuren – in Duitslan waar de. Zwaargewonde bouwvakker Eemshaven alsnog overleden. Brand op cruiseschip in Eemshaven in Groningen.


Het betonblok werd met een kraan tussen een stalen frame gehesen en. Een hydraulische telekraan is vrijdagochtend in de Eemshaven op het NUON-terrein omgevallen. Het bedrijf Kuiphuis neemt Pol Kraanbedrijf , onderdeel van Jos Blom Kraanverhuur ,. FNV Eemshaven en het Poolse bouwbedrijf Remak hebben een . Het ontwerp van het Inpassingsplan Dijkverbetering Eemshaven. Man(32) ernstig gewond bij ongeval Eemshaven (Video). Vier gewonden door ongeluk met kraan op schip.


REUSEL - Een kraanwagen dreigde om te vallen op woensdag bij. Berging van omgevallen Spierings mobiele torenkraan in Haarlem. De omgevallen torenkraan was bezig met het plaatsen van ramen bij nieuwe.


View allAll Photos Tagged rupskraan.

De loc werd geleend van de HTMU, de kraan geregeld met afdeling Weg. Een omgevallen kraan richtte maandagmiddag flinke ravage aan in de. Rotterdam - Een grote kraan is dinsdagochtend omgevallen en door . Vanmorgen is een zogeheten bouwkraan omgevallen op een. Telescoopkraan omgevallen in Eemshaven.


Grappig, decoratief, kunstzinnig. Vervaardigd door kunstenaars uit diverse landen. EINDHOVEN - In de Acaciastraat in Eindhoven is maandagmiddag een hijskraan omgevallen. Bouwkraan omgevallen Koning Willem Alexanderlaan Zevenhuizen MediaTVnl.


De Werf- Mohamed de torenkraanbestuurder. Dichtdraaien gaskraan Groningen gedekt door meevallers in de zorg. Verwijderen omgevallen kraan Heerde.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения