вторник, 22 ноября 2016 г.

Oude metalen katrol

Oude metalen katrol , leuk om mee te decoreren of je lamp aan op te hangen, lekker industrieel. Katrollen worden hier liggen gemeten . Oude antieke brocante houten katrol. Vintage, industrieel, metalen katrol , mooi . Vind oude katrollen op Marktplaats. Grote metalen katrol , haak industrieel oud ! De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar.


Oude katrol , pully, houten ornament op metalen voet uit india. Te koop fraaie oude katrol van hout ook de glijder! Metalen haak en oog, mooie staat, eerlijk en robuust stuk, weer in voor lampen.


Oude opaline hanglamp-lampekap met porselein katrol. In mooie staat deze oude katrol van prachtig hout, metaal , wieltje en touwHoog: 24cm. Er zijn verschillende manieren om met een enkele katrol een gewicht op te tillen. Stuk stevig metaal draad van 45cm ( oude kleding hanger). Mooie oude katrol waar je nog prima mee kunt werken maar ook super om mee te decoreren of bijvoorbeeld je lamp aan te hangen.


Ontdek onze uitgebreide collectie wereldse woonaccessoires. Van origineel oude spoorweglampen tot aan antieke vazen en potten. Op deze pagina treft u katrollen , in div afmetingen en uitvoeringen. Stoer katrol van metaal in sleedse look.


De katrol is gemaakt van metaal en is leuk decoratie materiaal. Voorwerpen, katrol , metaal , hout. Robuuste, oude pully, katrol van teakhout op stevig metalen voet. Herkomst : India Afmetingen : Hoogte : 51cm. Lot van oude katrollen , houten en metalen exemplaren, prijs voor het lot.


We hebben nog andere types katrol. Op foto en ziet u een ingestuurde foto van een klant die er een ijzeren emmertje en bij de andere foto een oude lamp . Beschrijving, : Op deze foto ziet u een paar oude zware metalen katrollen ,die werden gebruikt voor het hijsen, . Mooie oude houten katrol met een antiek patina, een groot exemplaar met katrollen in aan de ene kant metalen oog en aan de andere kant metalen. Het raam is niet gerestaureerd en heeft aan de voorzijde nog oude witte verf, de achterzijde is. Prachtige en unieke antieke houten katrol met houten schijven en een.


De letters zijn van zwaar gegoten metaal en hebben een mooi patina. Foto over Inzameling als achtergrond van oude antieke die katrollen de Eerlijke Gronden in van Richmon Ontario, Canada wordt getoond. Stoere eikenhouten katrol met rvs en koper. In nieuwstaat dus zeer goed bruikbaar voor boot of lampHoogte cmBreedte 7. Close up van een metalen katrol op een oud zeilschip.


Oude houten katrol uit India voor aan de wand. Elke katrol is anders dus deze kán afwijken van de foto. Houten Buddha op metalen standaard. Metaal slijt minder snel, dus werden tandwielen van messing gemaakt.


De tandwielen van een oude windmolen zijn van hout. Schuifdeur rollers, hangrollen, katrollen ▻Bijbehorende accessoires voor alle producten verkrijgbaar ▻ Vandaag bestel morgen al in huis! Goedkope stks metalen katrollen douche glazen deur excentrische oude badkamer katrol , koop Kwaliteit Deurrollers rechtstreeks van Leveranciers van China: . Dragon, Oude Oude Dieren, Het Platform.


Wandlamp model wandkatrol oud messing met een champagne kleurige dakkap. De lamp zelf is 42cm diep en de kap is door middel van het katrol in hoogte . De oude Egyptenaren verplaatsten piramideblokken en obelisken.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения