среда, 9 ноября 2016 г.

Piaggio ape 50 afmetingen

De Ape mix is het enige wiel voertuig, dat dankzij zijn. Geringe afmetingen , lage aanschafkosten. Ontdek alle kleuren en versies die beschikbaar zijn voor de APE 50. Bezoek de website om de technische specificaties van de APE te bekijken! Afmetingen werkblad: vaste inoxen . Piaggio ape is de leuke wieler uit Italië.


De benzine-uitvoering kan, met 7kilo, kilo meer vervoeren. Als basis dient de Ape Pick Up Top. De afmetingen van het werkblad zijn L = 132. De achterklep van de Ape is als u hem open doet direct een werkblad.


Er zijn er niet voor niets al bijna miljoen van verkocht. Kleine afmetingen , lage aanschafprijs en een onverwoestbare tweetaktmotor. Het drie-wiel-concept van Ape bewijst zich ondertussen al meer dan jaar. Compact en handig onder alle omstandigheden!


Met een hoogwaardig soundsysteem aan boord! Dankzij zijn kleine afmetingen en draaicirkel beweegt hij zich snel en lenig door het verkeer en parkeert hij moeiteloos. Vind de juiste band voor uw PIAGGIO APE in de MICHELIN-banden gamma. Overige, Benzine, Handmatige versnellingsbak. Catering small vehicle for the sale of ice cream.


De Ape is het enige 3-wiel voertuig met minimale afmetingen , een nieuw en. Door de compacte afmetingen past hij op elke locatie: geef ons meter en wij. Bekijk volledig bromfietsrapport.


Operationeel heeft deze mobiele espressobar.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения