пятница, 13 января 2017 г.

Medicijnkoelkast dometic

Deze miniCool compressorkoelkast is de perfecte oplossing voor ziekenhuizen en . De koelkasten zijn leverbaar in een absorptie en een compressor . Vind dometic koelkast op Marktplaats. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Signaal geeft na seconden aan dat de deur te lang geopend is,.


Bevestiging voor koelkastrooster dometic. Bezoek onze website en bekijk het hele aanbod. Als u een medicijn koelkast bij ons besteld is deze . Deze doet het sinds we heb hebben alleen maar op Gas en niet op electra.


Mini koelkasten van Hapoh of koelkasten met een kleiner formaat dan standaard. Voldoet aan de nieuwste richtlijnen m. Dometic DS H serie Minicool medicijnkoelkast. Laatste artikelen ( binnenkort uit programma).


Dan hebben we het niet goed gedaan en dan zijn die kleine pootjes afgebroken. Temperatuurcontrole Het opslaan van vaccins in een koelkast. Spruyt hillen levert een breed assortiment aan medicijnkoelkasten. Helaas hebben wij niets gevonden voor Gas koelkast dometic.


Specificaties Afmetingen (hxbxd): 9x 5x 600mm. Kirsch is de enige producent van inbouw medicijnkoelkasten. Bent u op zoek naar een goede koelkast voor in uw caravan, tent of camper? Koelkast Liebherr MKUv 16voor de opslag van medicijnen Conform DIN 583met volledige alarm melding voor te hoge of lage temperatuur.


Met een betrouwbare constante temperatuur dankzij een geïntegreerde ventilator is de miniCool 301DSH de ideale oplossing voor ziekenhuizen en . Compressor koelkast 150L met *** vriesvak.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения