среда, 25 января 2017 г.

Woca onderhoudsolie

Onderhoudsolie wordt gebruikt voor het onderhoud van geoliede vloeren. Naturel wordt gebruikt voor naturel geoliede vloeren, wit voor wit geoliede vloeren. Olievloeren moeten regelmatig met zeep worden gereinigd en hebben het eerste jaar soms nog wat extra onderhoudsolie of -pasta nodig voordat het . Daarnaast krijgt het hout een finishing touch.


Verkrijgbaar in naturel, wit en grijs. Op werkdagen 17:uur besteld = morgen in huis! Onderhouds- en opfrissingsolie voor met WOCA geoliede houten vloeren. Koop dit product online, haal af in een colora winkel of laat thuis leveren.


Op naturel en gekleurde geoliede vloeren gebruikt men WOCA. WOCA onderhoudsolie kan worden gebruikt voor onderhoud van geoliede vloeren. De onderhoudsolie van Woca waarborgt een sterk, flexibel, vuil- en waterbestendig oppervlak, kan worden gebruikt op alle onbehandelde, pas geschuurde . Prijsvergelijk parket en houten vloeren en ook onderhoudsproducten. Woca Olie care onderhoudsolie bestellen bij voordelige eiken vloeren.


Vandaag bestel vandaag verzonden. Met de Woca Onderhouds olie voor parket vloeren, voedt en versterkt u de houten vloer met een kleurloze olie. Zo blijft de oorspronkelijke kleur van de parket . Gratis levering vanaf €2= uit voorraad.


Het is te verkrijgen in een naturel, grijze, zwarte, bruine en . Het perfecte onderhoud voor uw geolied parket. Woca (voorheen Trip Trap) onderhoudsolie is bedoeld voor het verzorgen en onderhouden van uw geoliede houten vloer. WOCA OLIE CONDITIONER 250ML NATUREL. Woca parketoliën bestaan uit natuurlijke grondstoffen een compleet assortiment olie , voor de bescherming van parket en houten vloeren.


Woca masterolie wordt gebruikt als basisbehandeling van nieuwe, onbehandelde of geschuurde houten vloeren. Wij voorzien u meteen van alle informatie! Geschikt voor onderhoud van geoliede vloeren. Wit wordt gebruikt voor Wit geoliede vloeren.


Geoliede vloeren of trappen onderhouden? Te koop in Gent en online op onze webshop. Voor het onderhoud van een met Woca behandelde vloer, wel eerst behandelen met intensief reiniger.


Reiniging en onderhoud: Bij elke schoonmaakbeurt wordt de oude zeeplaag tegelijkertijd met het vuil verwijderd . WOCA Maintenance Oil naturel wordt gebruikt tijdens een grote onderhoudsbeurt om de vloer te voeden of voor het plaatselijk bijwerken van krassen of slijtage. Lage prijzen en een compleet assortimen. Woca onderhoud , voordelig online.


Levering gemiddeld binnen dagen. De olie geeft het hout een prachtige warme gloed en beschermt het . Tegels Van Riel generaties vakmanschap in tegels, parket en laminaat met eigen plaatsingsdienst en eigen showroom. Voor tegels van topkwaliteit met .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения