четверг, 12 января 2017 г.

Trekker fendt

Fendt maaidorsers – koop uw tweedehands Fendt tractor van lokale en professionele handelaren en particulieren. Het grootste aanbod Tractoren ( Trekkers ) te koop op de agrarische marktplaats Agri Trader. Naast Fendt bestaat AGCO ook nog uit de tractormerken Massey Ferguson, Valtra, Challenger en AGCO. Dit wijst op grootte en vooral breedte van de trekker.


Wij hebben een mooie Fendt 9Vario te koop. Deze is van bouwjaar 200 heeft 2PK en 145uren. De trekker heeft een frontlift, dubbelw… € 29. In Nieuwe Oogst TV van vrijdag juni de volgende onderwerpen: Brabant testcase voor hele land.


In verband met verhuizing aangeboden goed werkende fendt 3s. Heeft nieuwe achterbanden met molkon dubbellucht. Koop of Verkoop fendt op Marktplaats. Accu trekker tractor Zetor Ford Fendt John Deere Kubota.


Vind een Fendt Landbouw tractor te koop op Agriaffaires. Fendt 3Sverhoogde trekker cm bodemvrijheid. Met de 2Vario presenteert Fendt een nieuwe dimensie in compacthei. Fendt trekkers worden bijvoorbeeld gebruikt in de fruitteelt, akkerbouw en veeteelt.


Maar ook voor loonbedrijven, bosbouw of waterschap worden de compacte . Driving a Fendt is more than just driving a tractor. It comes with a feeling of ease, even during the toughest work. Because, thanks to the continuously variable . Zelden is op een trekker in een test zó weinig aan te merken.


De lijst met verbeterpunten is kort. Sinds de test van de 5Vario in . Nu staat de trekker achteraan op Kleber 620-60-banden die blijkbaar standaard waren in Duitsland. De Fendt komt uit een akkerbouwstreek .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения