вторник, 17 января 2017 г.

Woca olie verwijderen

Hallo, jaar geleden heb ik een deel van de parket met kleurloze olie behandeld. Parket WOCA olie naar vernis posts dec. Ten einde raad met geoliede parket.


Pad voor verwijderen resten olie en afwerken vloer - groene pad van. Speciale pad voor de boenmachine of padhouder van Woca. Groen - voor het verwijderen van uitgeharde olieresten.

De vloer geregeld stofzuigen om los zand en vuil te verwijderen. WOCA Olieconditioner kan gebruikt worden om eens per kwartaal de vloer te reinigen en . Alle instructies voor het vloeronderhoud vindt u hier: onderhoud olievloer. Easy Neutralizer wordt gebruikt om zwarte vlekken in eiken te verwijderen , die . Hoe vlekken van een hardwas of olie behandelde vloer verwijderen : 1. Taninne vlekken kunnen met Woca Neutralizer behandeld worden, bij ongeveer.


WOCA Intensiefreiniger wordt gebruikt als basisreiniging ( bevochtigen) op. Als het hout volkomen droog is moet de oorspronkelijke bescherming met olie , was of .

WOCA Neutral Oil - Duration: 3:37. Woca Vlekverwijderaar wordt gebruikt om lokaal vlekken als spatten en vetvlekken te verwijderen. Onderhoudsolie voor met WOCA geoliede vloeren. Het zit in een handige pompsprayflacon. Met waterstofzuiger het losgekomen vuil onmiddellijk verwijderen.


De olie die we gebruikt hebben is de Glitsa VloerOlie (transparant). Ik gebruik zelf altijd Woca olie wat ik er vrij dik opsmeer en dat plakt nooit. De Woca onderhoudsbox olie is een complete set voor het onderhoud voor u. Katoenen doek - Voor het verwijderen van teveel aangebrachte olie , of het . Woca Vlekkenverwijderaar kunt u gebruiken om vlekken te verwijderen.


De Woca Intensiefreiniger Spray is geschikt voor het reinigen en verwijderen van hardnekkig vuil van behandelde houten olie vloeren. WOCA Diamond Oil Active is een vol-impregnerende 1-laags olie , die de volgende dag beloopbaar is en. Overtollige olie verwijderen met katoenen doeken 5. Blanchon diepte reinigingsproduct ( olie ). Osmo onderhoudswas is voor het verwijderen van hardnekkige vlekken en ook voor het.


WoCa Neutral Oil onzichtbare olie liter. Vervolgens naar het volgende gedeelte. Het onderhoud van een met olie behandelde houten (parket) vloer is een.

Naast aquamarijn hebben wij in onze winkel ook onderhoudsmiddelen van Woca. Wanneer dit toch gebeurt direct verwijderen. Veiligheidsinformatieblad – WoCa Colour Oil. Huid: Verontreinigde kleding direct verwijderen en verontreinigde . Deze vlekken zijn zeer gemakkelijk te verwijderen. Bij de meeste gevallen kunnen deze vlekken verwijderd . WOCA Superontvlekker wordt gebruikt voor het verwijderen van plotseling.


Nadat de vlek is verwijderd moet de oorspronkelijke bescherming met olie , was of . Vuil verwijderen kan alleen met fors poetsen. Foute manier van werken, licht parket en olie zal nooit een goed resultaat geven. Woca pad groen word meestal gebruikt voor het verwijderen van uitgeharde olie resten van uw houten vloer. WOCA OIL-EX 2ml (voor verwijderen van olie van natuur en betonsteen) prijs per.


Pasta voor het verwijderen van diepzittende olievlekken van natuur-en . Woca Colour Oil is bedoeld voor het kleuren en beschermen van houten vloeren.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения