понедельник, 3 апреля 2017 г.

Abus remschijfslot met alarm

Een goed schijfremslot op je nieuwe motor? Je motor met een kettingslot via een muur of wandanker vast zetten? Welk slot past het beste bij uw motor?


Een beugelslot , kettingslot of toch eerder een remschijfslot met alarm ? ABUS heeft de oplossing, de keuze is aan u. Lees de uitgebreide specificaties ➥Gratis verzending in uur. Er kan echter niet simpelweg gezegd worden of een schijfremslot met alarm of zonder alarm. Lees hier het artikel over de beste schijfremsloten van Abus. Dit remschijfslot van ABUS is zeer geschikt om uw waardevolle motorfiets snel op slot te zetten. Dit slot is uitgerust met een alarmfunctie met geluid en licht en . Bestel online uw schijfremslot met alarm en beveilig uw motor of scooter tegen diefstal.


Het voordeel van een motorslot met alarm is duidelijk: geen dief die graag zijn stiekeme. Met een remschijfslot beveilig je je scooter of motorfiets zeer effectief. En dankzij het compacte ontwerp is . Van zodra de motor bewogen wordt, gaat er een . De Abus Trigger Alarm 3is een zeer gebruiksvriendelijk remschijfslot door de automatisch vergrendelende sluitpen bij het sluiten.


Abus schijfremslot met alarm en ketting - sleutels - bieden - . Er zijn oneindig veel goede sloten van ABUS , Oxfor SXP, SXP die uw motor . Remschijfsloten , hangsloten, beugelsloten, vloerankers en motorsloten met alarm. Hier vind u een groot aantal schijfrem sloten met alarm en zonder voor scooter of motor voor een lage prijs. Vector MiniMax Alarm Compact en betaalbaar ART-schijfremslot met alarm. Abus Granit Power XS Het instap model schijfremslot van ABUS met een ART.


Detecteert beweging wanneer hij over de schijfrem geplaatst is en geeft een alarm bij beweging. ABUS slot voor op schijfrem te plaatsen. Heeft er iemand al ervaring met dit slot van Abus? Schijfremsloten van Vector, Kryptonite, Topline, Oxford en Abus. Deel uw ervaringen hierover door op Schrijf waardering te klikken.


Is een schijfremslot met alarm nou onzin of niet? Word geleverd via Nederlandse importeur 1 Fabrieks garantie! Dit schijfremslot van ABUS is de ideale bescherming van uw scooter tegen diefstal. Het slot is zelfs uitgerust met een alarmfunctie met licht en geluid. Vinz Motorslot ART Vaste Kop - 120cm.


Bij ons geld een laagste prijs garantie! Aanbevolen voor het vastzetten van lichte motorfietsen en . Dit alarm is gebaseerd op het ABUS 3D detection system. Prevent bike theft and tampering with the ABUS Detecto 70RSAlarm System.


Scooter of brommer schijfremslot kopen.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения