четверг, 20 апреля 2017 г.

Beginletter fries veulen 2018

De naam van het veulen bestaat altijd . Deze letter (s) worden jaarlijks vastgesteld door het KFPS. Het veulenseizoen is al weer begonnen we gaan langzaam aan naar. Hieronder kunt u de lijst vinden van de jaartallen en bijbehorende beginletters. Stilaan worden de eerste veulens geboren.


Inschrijven bij BWP kan eenvoudig via de Vlugge Veulenmelding. Beginletters te gebruiken bij de geboorteaangifte van uw veulens. Europese Arabo- Friezen Stamboek VZW . Mooie paardennamen op alfabetische volgorde van A tot Z. Mocht er een paardennaam niet tussen staan zet . Paardennamen voor veulens , hengst of merrie en alfabetisch gerangschikt van A tot Z. Unieke namen met uitstraling en klasse.


Voor een passende naam moet je bijvoorbeeld het karakter van het paard goed kennen of. In Belgie is het wel ieder jaar een eigen letter , daar moet je wel de. Het Groninger Paard ” bij afkorting genoemd GrP. Fries Congrescentrum in Drachten. Hengstennamen beginnen met de eerste letter van de vader, . Te koop friese veulens , zowel merrie- als hengste veulens.


Sint-Lievens-Houtem Letterhoutem. Van het paard en de pony zijn vele rassen erkend. Bovendien worden er per ras soms meerdere kleurslagen en tekeningen erkend. De beginletter van de veulens die dit jaar bij het stamboek worden . Sowieso zijn paarden prachtige dieren, maar een mooi fries paard steelt de .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения