среда, 12 апреля 2017 г.

Muljaim nadzak

Omdat Nadzak Engels sprak en zich voordeed als een Schot, ging het groepje uit Antwerpen er . Vorige week vroegen wij u uit te kijken naar deze man. Hij is verdachte in de gewelddadige dood van. Oosterwolde - Voor de moord op Henk Eker is de politie op zoek naar de uit Macedonië afkomstige 32-jarige Muljaim Nadzak. Nadzak stond na de moord op de nationale opsporingslijst van de politie. Antwerpen, die in Nederland wordt verdacht van betrokkenheid bij een dubbele moord in het Brabantse Hooge Zwaluwe, uitleveren . Muljaim Nadzak is een bekende want hij heeft enige tijd op de Nationale Opsporingslijst gestaan.


Omrop Fryslân is de regionale stjoerder fan Fryslân. De omrop bringt nijs op ynternet, radio en tv. Journalist Brabants Dagbla Eindhovens Dagbla BN DeStem.


De lijst van criminele liquidaties in Nederland betreft een (incompleet) overzicht van moorden waarvan wordt vermoed of is bewezen dat het gaat om . Klik hier om verder te lezen bij de bron: . Misschien een connectie met de liquidatie van . Ministerie ziet weinig in een nieuwe reconstructie van de moord op Brian Dalfour, voorman van motorclub No Surrender, en Muljaim Nadzak. Hij stond terecht voor de moord op een wiethandelaar in het . Die stond na de moord op een wiethandelaar in . Dalfour , alias Capitan Dalla, was het kopstuk .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения