понедельник, 14 августа 2017 г.

Eleos aanmelden

Nu heb ik mij bij een seculiere ggz aangemel . Meer informatie over aanmelden vindt u op onze website. Afhankelijk van de behandellocatie, meestal van maandag tot en met vrijdag (8:tot 17:uur). Er is nog geen wachtlijst, dus na aanmelding kunnen we snel beginnen met de behandeling.


Kijk voor informatie onder het tabblad dat van toepassing is. Uw huisarts moet in de verwijsbrief. De locatiemanager van ATC Scheldestromen kan helpen bij het aanmelden bij het CIZ,.


Om je direct aan te melden kun je hier klikken. Lid worden van LinkedIn Aanmelden. Eleos - behandellocatie Lelystad. Website met informatie (evt aanmelding nascholing). Als je je wilt aanmelden bij De Hoop kun je contact met ons opnemen.


Om je te kunnen aanmelden heb je een verwijsbrief nodig van je huisarts of een andere . Het is bedoeld voor leerlingen die in (deeltijd)behandeling zijn en daarnaast ook onderwijs . Vermeld in het opmerkingenveld dat u de jongere wil aanmelden voor de deeltijdbehandeling Ede. Trefwoorden: eleos ,stichting,kinderen,scheiding. De werkzaamheden vinden met name plaats in de . En mag je altijd zeggen hoe jij denkt dat wij jou het beste kunnen helpen!


Wil je meer weten of jezelf aanmelden ? Daar wordt u wegwijs gemaakt hoe u zich kunt aanmelden. Een gz- psycholoog met voldoende ervaring kan als werkbegeleider betrokken worden .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения