понедельник, 21 августа 2017 г.

Hoeflon compactkranen

Hoeflon Compactkranen levert minikranen en andere hulpmiddelen voor ( verticaal) transport op onbereikbare plaatsen. De minihijskraan Cis een multifunctionele compactkraan van Hoeflon. Deze minikraan heeft een maximale hijscapaciteit van 23kg.


Kraantje gebruiken op moeilijk bereikbare plekken? Dan is het tijd voor de Compactkranen van CKG! Met deze kranen bereikt u elke moeilijke plek moeiteloos. Deze maken verticaal transport mogelijk op plaatsen die normaal gesproken . Om u een nog breder assortiment te kunnen bieden hebben wij besloten om ook de bekende Hoeflon compactkranen in het assortiment . Het ontwikkelen, produceren en verkopen van machines voor (verticaal) transport op onbereikbare.


De kleine krachtpatser van Hoeflon compactkranen. UCT heeft zijn activiteiten in 20uitgebreid met het uitvoeren van kleine kraanwerken. Door de aanschaf van de Hoeflon Ccompactkraan , is bijna iedere . Sankoo BGlift Compactkranen Minihijskranen. BKD Compactkraan te Dokkum heeft met zijn compactkraan de uitkomst voor iedereen.


Onze BKD compactkraan Hoeflon Cis te huur inclusief machinist en . BARNEVELD EMZ Metaaltechniek nam vorige maand zijn nieuwbouwpand op Harselaar-Zuid. In ons programma hebben wij twee soorten compactkranen teweten de Hoeflon C6en de C610. Een Hoeflon minihijskraan of compactkraan is de ideale hulp voor het plaatsen van glasproducten.


Onze Hoeflon compactkranen (Cen C10) kunnen overal naar binnen, hebben een hijscapaciteit die u zal verrassen en hebben een masthoogte tot meter. Het is een minikraan met een hoge hijscapaciteit van maximaal . De meest volledige site met ruim 66. Barneveld vindt u op Openingstijden.


Door zijn compacte afmetingen is deze minihijskraan, ideaal voor plaatsing van glas met een vacuümzuiger, het hijsen van kozijnen, . Wij beschikken over een Hoeflon Cminihijskraan, een minikraan met een hoge hijscapaciteit en een maximale hijshoogte van meter met jib. Admiraal heeft met zijn Hoeflon Ccompactkraan de oplossing voor iedereen die tijdelijk een wendbare en sterke kraan nodig heeft. Bekijk wie u kent bij Hoeflon Compact Cranes, benut uw professionele netwerk en zorg dat u wordt aangenomen. De compactkraan Cis de alleskunner onder de compact kranen van Hoeflon.


Klik op het plaatje om meer details te krijgen.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения