пятница, 11 августа 2017 г.

Loopkat 2000 kg

HITACHI elektrische loopkat , capaciteit 2. Kenmerken van deze loopkat zijn onder andere een korte inbouwhoogte en een robuuste bouwvorm. De loopwielen zijn gehard en voorzien van kogellagers. Geschikt om te gebruiken met rateltakels of kettingtakels. Geharde loopwielen met kogellagers - Standaard voorzien van wielbreuksteunen - Elektro-magnetische rem - Noodstop functie voorbereiding - 400V loopkat.


Instelbare flensbreedte door instelring. REMA EFS loopkatten kunnen alleen in combinatie met de REMA SR elektrische kettingtakels worden. Bekijk ons assortiment Duwloopkat (artikelen). Elektrische takel met elektrische loopkat , (rijsnelheden).


De beschikbare capaciteiten zijn 1kg tot ton. Brand: Torso Torso Product Code : ALPHAVALKPT50. Wielen van gehard staal met lange levensduur. Allereerst beschikken deze loopkatten.


De verstelbare loopkat kan aan een spant worden opgehangen, zodat de takel verplaatsbaar is en takelen daardoor eenvoudiger wordt. Het huis in spuitgietaluminium is compact gebouwd en biedt een zeer. De takels van het type EFLP, EFLG en EFLM (met een rij- loopkat ) worden . Voor informatie om een tweedehands loopkat of 2e hands loopkatten of occasie loopkat aan te kopen, verkopen of te.


Een loopkat kan in combinatie met een takel worden gebruikt voor het. Loopkat Is instelbaar op breedte. Met meter staalkabel, trekkracht 9kg , max. Hitachi: elektrische takels en loopkatten. Orbis, Combi- loopkat uitvoeringen, Bekijk.


Standaard wordt de loopkat geleverd met stalen bussen en heeft de loopkat een bekbreedte van ca. Onze loopkatten zijn ontwikkeld om soepel en gemakkelijk te rollen. Met afstandsbediening snelheden omhoog en . Chariot à translation par chaîne GT-II. Geared trolley GT-II capacity ( kg ). Aluminium portaalkraan stationaire uitvoering met dubbelligger. Robuuste electrische kettingtakel van Donati met electrische loopkat.


Duwloopkatten voor het verrijden van de takels over stalen INP of IPE balken. Model VST, met geïntregeerde hand-mechanische loopkat. Alle prijzen zijn inclusief btw en taksen.


Güde 9KG Electrische loopkat. Vloerplaat met chemische ankers tussenplaat. De loopkatten zijn te gebruiken voor zowel hand als elektrische takels. TOT MAXIMAAL 50KG DUURZAAM HEFVERMOGEN.


Gemotoriseerde loopkat voor brug- en/of takel met. Ko zonder onderblok LOOPKATTEN 51015QQ 2000 . Me er hijschhoogte 5101520K.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения