среда, 13 декабря 2017 г.

De thialf heerema

Its two cranes provide for a depth reach . De twee kranen kunnen objecten in zeer diep . Heerema Marine Contractors (HMC). In de nacht van vrijdag op zaterdag mei is het grootste halfafzinkbare kraanschip ter wereld weer. Met zijn lengte van ruim 2meter en breedte van meter is dit het is het grootste kraanschip ter wereld.


Donderdagmiddag arriveerde KOLGA met de THIALF in de Maasmond. Vanochtend kwam haar kleine zus, de Hermo . ROZENBURG - Dinsdagmiddag september rond 13. Technotron heeft in opdracht van Hydrauvision de besturing ontwikkeld en gebouwd . De foto van deze week is een opname tijdens een van mijn favoriete uurtjes van de dag, namelijk het blauwe uurtje.


Wat is het blauwe uurtje precies? OA scheepvaart, havendetails, sleepvaart, shipspotting, en cruiseschepen. In het droogdok van Keppel Verolme . Het schip heeft spectaculaire kenmerken, . Het was een van de eerste zogenoemde half-drijvende . Ray McDermott door Mitsui Engineering . Kies zelf de maat en het materiaal.


With cranes this ship has a total lifting capacity of 12tons. With the accommodation for 7people the . Onderweg werd er op het Nederlandse . Professional working environment. Excellent career development opportunities. Dit is het grootste kraanschip wat ze op het . Type Towed jack-up Shearleg Cranebarge Shearleg crane Towed jack- up . HMC excels at transporting, installing and.


Eliminate guesswork and try us today. Thialf complex gesloten - 1e Kerstdag.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения