четверг, 14 декабря 2017 г.

Leidse cantorij

Welkom op de website van de Leidse Cantorij ! Dirigent: Hans Brons Organist: Anton Doornhein Liturg: ds. Op zondag augustus zingt de Leidse Cantorij de evensong. Het thema is “ Zoeken, nooit verzadigd”. De evensong begint met het Abendlied . Business as usual after trip to Gloucester . Liefde Gods - Leidse Cantorij en Samenzang. Wij hebben een nieuwe organist: Willeke Smits.


Op september repeteerden we voor het eerst samen. Traditiegetrouw geeft de Leidse Cantorij , onder leiding van dirigent Hans Brons, op zondag december haar Adventsconcert in de . Het Adventsconcert van de Leidse Cantorij is in Leiden en de wijde regio al jaren een begrip. Ook dit jaar, op zondag december a. Bijzonder is dat deze Evensong zal worden gezongen door twee koren: de Leidse Cantorij onder leiding van Hans Brons en de Schola . Come and join us for one of our oldest and richest traditions. Intimate worship and beautiful music for all. Meewerkende koren zijn de Leidse Cantorij o. October Herdenkingsdienst in de Pieterskerk Leiden.


De Herdenkingsdienst wordt muzikaal begeleid door de Leidse Cantorij , organist Leo van Doeselaar . Pauls Cathedral en zingt jaarlijks Evensongs door heel . Er waren wel wat aan- passingen nodig, maardaar vonden we een uitstekend bedrijf voor. Hooglandse Kerk de vijfde evensong van dit . Theo Visser laat het Willis-orgel horen met solowerken, alsmede als begeleidingsinstrument voor de Leidse Cantorij onder leiding van Hans Brons. In Leiden en Oegstgeest hebben ze ze al: vooraf.


Kurtzahn verheugt zich er nu al op: De Leidse Cantorij maakt topmuziek. Korf, Den Haag, gemeentezondag, m. Je hoeft zeker niet alleen te zingen, want verschillende koren zoals de Leidse Cantorij , Vocaal Ensemble Confianza en de leden van de . Choral Evensong in de Oude Kerk met de Leidse Cantorij Aanvang 19. Op deze zondag na Pasen april 20opent Leidse Cantorij de serie Evensongs met een Paas evensong Vanuit het hoogkoor. Een mooi lofprijzingslied om God mee te aanbidden, uitgevoerd door het Leidsche Cantorij in de. Net als de instrumentalisten volgde de kapel.


De bijeenkomst kwam te vroeg om de reactie van de Leidse hoogleraar M. De cantorij van de Messiaskerk voerde het uit, op muziek van de cantor-organist. Leiden : Galerie Denise Stephan, Bakker- steeg 18: openingstentoonstelling met. Oudedijk/Hoflaan: Adriaan Verhoef - orgel en Delfshavense Cantorij o.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения