вторник, 19 декабря 2017 г.

Ns abonnementen 65+

Iedereen van of ouder krijgt tot meer dan korting op de prijs van Dal Vrij. U vult tijdens het bestellen uw geboortedatum in en wij berekenen automatisch . Met uw Voordeelurenabonnement ontvangt u korting op uw treinreizen. Bent u jaar of ouder, dan kunt u uw . Reis voordelig met korting in de daluren, het weekend en tijdens feestdagen met het Dal Voordeel abonnement van NS.


Ook als u jaar of ouder bent, moet u eerst een abonnement aanschaffen.

Wel hebben reizigers van jaar en ouder recht op extra voordeel . Senioren kunnen extra voordelig een NS abonnement aanschaffen. Ook plussers kunnen de kaart tegen dit tarief aanschaffen. Kinderen en reizigers van en ouder reizen met korting vanwege hun leeftijd. Dal Vrij is een abonnement voor vrij reizen per trein in Nederland in de daluren.


Dal Vrij 2e klas en Weekend Vrij 1e klas (overgang 2-in het weekend) . De treinabonnementen van de NS zijn allemaal landelijk geldig, maar de. Met het Altijd Korting abonnement maand op uw OV-chipkaart heeft u altijd. NS Altijd Voordeel abonnement of het NS Dalvoordeel abonnement.

Abonnementhouders van jaar en ouder met een dal voordeel-, altijd. Keuzedagen voor plussers bij NS voordeelabonnementen. NS - Nu korting op een heenreis naar Eindhoven, Rotterdam en Amsterdam. Het Voordeelurenabonnement van de NS kost €per jaar en biedt.


Met het Dal Voordeel abonnement reis je met korting in de daluren doordeweeks én in het hele weekend. De NS Business Card is geschikt voor alle vormen van zakelijk reizen. Dan is het Dal Vrij Oost abonnement wat voor u! Groningen, Drenthe en Friesland met alle bussen en treinen van Qbuzz en . De railGo Reizenkaart is te koop via de NS verkoopautomaten. Go Almere Vrij is te koop via de allGo webshop.


In de Productvoorwaarden Abonnementen Consumenten heeft NS echter. Reizigers die jaar of ouder zijn, kunnen een abonnement. De nieuwe NS - abonnementen voor senioren.


Onbeperkt reizen in de daluren én in. Netabonnement vol tarief maandabonnement. Een jaar gratis Dal Voordeel van NS , waarmee zij landelijk met.


Op de persoonlijke kaart kun je alle reisproducten laden, ook abonnementen. Met dit abonnement reis je voordelig met Connexxion, Arriva, HTM,.

Bespaar op uw reiskosten en neem een abonnement. Het Regio Maandabonnement kunt u in een webwinkel kopen, bij een. Je kan soms wel een gratis kortingsabonnement krijgen op je OV-chipkaart,. Vrij abonnement van NS en een klassewissel naar de 1e klas voor de trein. Ze reizen dan bij de NS met korting en bij overige OV-bedrijven met.


Bewoners van Capelle van jaar en ouder mogen vrij reizen met de RET in . Kinderen van tot en met jaar en personen van jaar en ouder krijgen. Maand trajectkaart, Jaartrajectabonnement en het door NS. Dienstregeling: NMBS-reisplanner en NS -reisplanner. De huidige grensoverschrijdende NMBS- abonnementen die voor . Voorheen kreeg je bij de NS keuzedagen gratis, deze waren een beperkte periode. NS heeft nogal wat soorten kaartjes en abonnementen.


Met een 2e klas OV- Jaarabonnement , een 2e klas NS - Jaarabonnement en een. BOB-bus), alle abonnementen en de Fast Ferry vervoerbewijzen. Reisproducten en tarieven die nu onder NS exploitatie uitsluitend voor de trein geldig zijn op de . Belgie kun je als -plusser goedkoper reizen met het openbaar vervoer.


Treinreiziger moet reductie abonnement tonen Wie vanaf februari een.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения