понедельник, 18 декабря 2017 г.

Kraanongeluk nieuwpoort

In totaal zijn appartementen onbewoonbaar nadat er gisteren in Nieuwpoort een kraan op een flatgebouw viel. Het stadsbestuur van Nieuwpoort heeft gisteren een vergunning verleend voor het plaatsen van een tijdelijke kraan om te werken aan . Een krachtige windstoot blies het . Rijstrook Evrijgemaakt na ongeval in Nieuwpoort. Nieuwpoort waar gisteravond een kraan op terechtkwam, mogen weer naar huis.


Op de Ewas de rechterrijstrook vanochtend enige tijd versperd door een ongeval. Volg hier alle nieuws over de gemeenteraadsverkiezingen in Nieuwpoort. Ontbrekend: kraanongeluk ongeval nieuwpoort vandaag het laatste nieuws regio kust zware brand nieuwpoort white residence nieuwpoort nieuws west vlaanderen ongeval pro nieuwpoort Mensen zochten ook naar Inwoner Nieuwpoort: “Leek wel een bom” VTM NIEUWS https://nieuws.


De inwoners van Nieuwpoort reageren in shock nadat de torenkraan was omgevallen en drie verdiepingen van een appartementsgebouw . Het is niet de eerste keer dat de torenkraan in Nieuwpoort onstabiel stond. Anderhalve maand geleden viel dezelfde kraan ook al eens bijna .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения