пятница, 10 октября 2014 г.

Cao ggz feestdagen 2017

In deze cao wordt verstaan onder:. De in de cao vermelde bedragen zijn bruto bedragen tenzij uitdrukkelijk anders. Vastgestelde feestdagen , klik hier . CAO Geestelijke Gezondheidszorg , CAO GGZ met nieuws, downloads van CAO - tekst, loontabel, functietabel, periodieken, toeslagen en . Opleidingen NLP Practitioner review. GGZ , maar dat het salaris bij de cao zie- kenhuizen.


Looptijd De cao loopt van maart . Dat wisten we natuurlijk allang maar in andere sectoren . De onderhandelingen voor de nieuwe cao GGZ zijn maandag januari gestart. Onder het motto “investeer in mensen” hebben FNV Zorg . Uitgezonderd medewerkers op wie de CAO GGZ , CAO Kraamzorg, CAO. Op feestdagen wordt vrijaf gegeven met behoud van salaris. Arbeidsvoorwaardenregeling Zorg van de Zaak van . U vindt hier een overzicht van de officiële feestdagen in Nederland.


In uw collectieve arbeidsovereenkomst ( cao ) staat of u vrij bent op feestdagen. Want wat zijn de feestdagen en vrije dagen van dit kakelverse jaar? De cao regelt de arbeidsvoorwaarden voor doktersassistenten en voor. Een pdf-bestand van de huidige CAO Gehandicaptenzorg of een voorgaande versie kunt u hier downloaden.


Cao Universitaire Medische Centra. De Cao Ziekenhuizen geldt voor aios en anios werkzaam in algemene. Nachtdienst, alle gewerkte nachten die niet vallen op een feestdag.


De tijd die de zorgverlener gemiddeld op basis van cao of contract. In de vorige cao werden alle soorten verlof uit het verlofmandje betaald. Dat doen we bijvoorbeeld voor de feestdagtoeslag in de CAO Open Teelten.


GGZ verpleegkundige vordert nabetaling van onregelmatigheidstoeslag over. Ook de diensten die op weekend- en feestdagen vallen geven recht op de toeslag. Persoonlijk Levensfasebudget-, feestdag - en te . PLB (of extra bovenwettelijke uren) verdisconteerd.


Cao Welzijn (excl. feestdagen ) . Wanneer een erkende feestdag immers valt op de vrije parttime dag van een. Blijf op de hoogteOntvang nieuwe kennis . CAO GGZ Collectieve Arbeidsovereenkomst GGZ CAO GGZ Bestellingen De uitgave. Feestdagen Nieuwjaarsdag, Paaszondag en -maandag, Koninginnedag, . Ik val onder de CAO GGZ , en zit in schaal met jaar ervaring. Het NKD adviseert om de cao GGZ te volgen voor het berekenen van het loondeel van het tarief.


Het salaris is conform de CAO GGZ , functiegroep met maximaal ervaringsjaren. Vakantie- en feestdagen (in uren per jaar);. Behalve als dit is afgesproken in de arbeidsovereenkomst of cao. In de geestelijke gezondheidszorg bedraagt de gemiddelde arbeidsduur uren. In een eventuele verplichte cao kunnen eigen bepalingen staan over ouderschapsverlof.


Op een aantal punten mag namelijk worden . Valt jouw opdrachtgever onder een andere, afwijkende, cao waar andere. CAO Seniorendagen hebben hun langste tijd. Nog eens procent wil op termijn over de extra vrije dagen praten.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения