четверг, 30 октября 2014 г.

Funda drachten oudeweg

Deze karakteristieke woning is gelegen aan een van de oudste straten van Drachten , in een mooie omgeving gekenmerkt door veel groen en . Indeling: zij-entree, hal, toilet met . Die mogelijkheid wordt u hier geboden. Moleneind ZZ 1Drachten , € 149. In het centrum winkelgebied van Drachten , op een A locatie ligt dit fraai en strak vormgegeven winkelpand.


Het pand heeft een pui-breedte van ca. Een woning kopen in Drachten begint op Huislijn. Uniek aanbod van de nieuwste koopwoningen. De financieel adviseurs van Sinnema Makelaardij . De grootste regionale vastgoed site, ook in zuidoost-friesland. Funda nu, Funda aanbod makelaars.


Juist door deze ligging kunt u optimaal g m² 1funda Kamers Dijkstra Makelaars. Wij waren geïnteresseerd in deze woning, maar is van de woningmarkt afgehaald. Moezel Drachten , Drachten , € 189.


Makelaardij van der Sluis is een makelaarskantoor dat ruim jaar aktief is in Drachten en omgeving. Veel mensen weten de weg naar ons kantoor dan ook te. Op mooie woonstand gelegen, nabij het centrum vind je, in een zijstraatje van de Stationsweg, dit nette kamer appartement op de eerste verdieping.


Dallingeweersterweg te Termunten. Vrijstaande woning met garage, terrasoverkapping en diepe tuin! Oudeweg 1Drachten , Drachten , € 275.


Kuperus Makelaardij in Drachten is uw NVM makelaar voor de regio. Zoekt u een aankoopmakelaar, taxateur, verkoopmakelaar of waardebepaling.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения