пятница, 31 октября 2014 г.

Podiamed voetmassage creme

Podiamed voetmassagecreme pot 2ml. Voetmassage creme Deze crème is geschikt voor mensen met een zeer droge huid. Te gebruiken op voeten,benen en handen. Voor herstel van de droge, ruwe en gebarsten huid Verkrijgbaar in kleine of grote pot . Hieronder een klein overzicht: Velco crème tegen kloven en droge voeten € 00. S-stopper: tegen schimmelnagels €. E 100ml grote pot van 2ml kost euro . Bestel Allgasan Voetbalsem Tube 200ml bij de grootste en voordeligste online drogist van Nederland: gratis verzending vanaf euro.


Vette planten olie of oliehoudende nachtcrème gebruik je bij gezichtsmassage. Meng een druppel etherische olie door bestaande massageproducten voor . Hier vind u een compleet overzicht met de beste sites over voetverzorging. Maar een andere superster aan het firmament is vitamine E. Aan crèmes met deze stof worden nogal wat wonderen toegeschreven. Crème peeling Een crème peeling is geschikt voor de droge, gevoelige huid.


Wil je de behandeling nog verder uitbreiden, kun je nu ook een voetmassage geven. Rijk voedende crème met calendula en angelica (engelwortel). Heerlijke nieuwe geuren, kleuren, producten en teksten. Een heerlijk verwenmoment voor je.


Canesten Foot Crème helpt tijdens de behandeling de huid te herstellen. VOETREFLEXOLOGIE” is veel meer dan een aangename, ontspannende voetmassage. Ook kunt u bij haar terecht voor een rustgevende onderbeen- en # voetmassage.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения